De langste familie van TikTok onthult de vreemde dingen die mensen zeggen

0
31


Marie Temara, met een lengte van 1,80 meter en 2 inch, is de oudste in haar gezin van vijf, maar klinkt als de kortste.

De zelfverklaarde langste familie op TikTok is online viraal gegaan, met enkele clips die miljoenen weergaven hebben verzameld.

“Ongeveer een jaar geleden plaatste ik een TikTok over een lang meisje zijn en een deel van de worstelingen, en het ging meteen viraal”, vertelde Temara, die meer dan 770.000 volgers heeft, aan The Sun.

Haar broers Shane, 26, en Troy, 24, zijn respectievelijk 6-voet-9 en 6-feet-10, waardoor de jongste broer of zus de langste is.

Temara ouders
Haar “gigantische” familie is allemaal te danken aan haar lange, voormalige atleet-ouders.
TikTok/marietemara4.0

Temara, 27, zei dat mensen haar en haar broers en zussen over hun lengte pestten, en zelfs nu trekken ze de aandacht van iedereen “zodra we een kamer binnenlopen”.

“Ik ben de kortste met 1,80 meter, dus iedereen komt altijd naar ons toe en vraagt ​​ons hoe lang we zijn. We houden ervan om grapjes te maken en te zeggen: ‘We zijn meer dan 2 meter lang’,’ zei ze. “En mensen geloven het altijd gewoon, want weet je, we zeggen keer op keer hetzelfde, maar we zeggen dat we nog langer zijn.”

Temara familie
Het hele gezin is langer dan 1,80 meter, met de jongste broer als de langste.
TikTok/marietemara4.0

Maar hun lengte is geen grap, ondanks hun grappige bijnaam de ‘reuzen’, omdat ze niet eens in één auto passen. Ze moeten “een paar verschillende auto’s nemen om ze te passen”, voegde Temara eraan toe, en ze past nauwelijks in haar “kleine” Ford Mustang.

“Vrijwel overal passen”, inclusief vliegtuigen, is een strijd voor het gezin.

“Veel achtbanen hebben hoogtebeperkingen, dus veel daarvan kunnen we niet eens doen. Vooral mijn broer kan daar niet op rijden,’ voegde ze eraan toe.

Temara vergelijkt komkommer met voet
Temara vergelijkt regelmatig gewone voorwerpen met haar lichaam om te laten zien hoe groot haar gelaatstrekken zijn.
TikTok/marietemara4.0

Maar vergeet transport – kleding en schoenen zijn de echte uitdagingen.

“Broeken zijn nooit lang genoeg, ik worstel met damesschoenen en mijn moeder ook. We hebben allebei enorme voeten, dus het is erg moeilijk om damesschoenen te vinden,” vervolgde ze.

Wat erger is, het vinden van iemand tot nu toe lijkt een hele opgave. Terwijl Temara vroeger onzeker was over haar lengte, heeft ze nu het proberen om een ​​grotere aanbidder te vinden losgelaten en kiest ze voor ‘korte koningen’.

Temara en broers
Als oudste is Temara de kortste.
TikTok/marietemara4.0

“Nu ik zeker ben van mijn lengte, maakt het me niet meer uit of ze klein of groter zijn, wat dan ook,” gaf ze toe.

Zelfs haar moeder van 6’5 “, oorspronkelijk uit Syracuse, New York, trouwde met haar kortere vader, die amper 6’3 “meet.

“Dus ze ging gewoon met de ‘Korte koning’ en hij vond het geweldig,” grapte Temara over haar ouders, die ervan droomden “lange, atletische kinderen” te maken nadat ze allebei zelf voormalige atleten waren geweest.

Temara
Een blikje frisdrank is net iets groter dan haar hak, volgens TikTok van Temara.
TikTok/marietemara4.0

Nadat ze haar familie – die volgens haar een van de ‘grootste’ online actieve families is – had overtuigd om deel te nemen aan haar TikTok-video’s, merkte ze dat kijkers meer geïnteresseerd raakten in hun leven.

“Ik realiseerde me dat ons normale dagelijkse gezinsleven iets heel interessants is voor de meeste mensen, dus we begonnen meer familie TikToks te maken en ze begonnen allemaal zo goed als viraal te gaan,” zei ze.

In een recente clip met 1,2 miljoen views, zei Temara dat haar familie niet meer wordt gepest, maar dat haar broers haar uitschelden omdat ze de ‘kleinste’ is.

Temara vergelijkt basketbal met de hand
Haar ouders wilden een familie van atleten nadat ze zelf hadden gesport.
TikTok/marietemara4.0

“Ik ben 5’3 en dit is gigantisch”, schreef een gebruiker in de commentaren.

“Ik ben zo in de war, hoe lang ben je eigenlijk?” een andere verwarde gebruiker stemde in.

“Wat at je toen je jong was”, grapte iemand anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in