De intens griezelige TikTok-trend voor eten die het internet stormenderhand verovert

0
101


Als al deze video’s gewoon voedsel zijn zoals rauwe kipfilet en groenten die zich verplaatsen en zichzelf in stukken snijden door het gebruik van stop-motion, waarom zou iemand deze normaal gesproken alledaagse handeling dan zo raar vinden? Zou het kunnen zijn dat er een gebrek is aan het gebruikelijke menselijke element? Een Twitter gebruiker noemde het de “griezeligste kookvideo” [they’ve] ooit gezien”, en vergeleek het met het werk van David Lynch, met name de quinoa-kookvideo van de regisseur. Andere kijkers leken walging van het idee om rauwe kip ander voedsel te zien aanraken.

“Tijd om naar bed te gaan. Absoluut gruwelijk”, schreef een gebruiker. Een andere persoon grapte: “De kipfilet was zo behulpzaam, en ze gingen gewoon door en slachtten het.” Ondanks enkele schokkende reacties leken velen technisch onder de indruk van de video. Sommigen vergeleken het zelfs met eerdere werken die stop-motion en koken combineerden, zoals PES’s Submarine Sandwich op YouTube, waarin de creatie van een sub gemaakt van grillige en onconventionele items wordt beschreven. Anderen zagen het als een creatieve en slimme kijk op koken.

Andere vreemde inzendingen van online koken zijn de overdreven oppervlakkige reacties van chef-koks op kookvideo’s op een webserie waarin ‘koken met je mond’ inhoudt. Hé, niemand zei dat internet koken niet raar zou maken, toch?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in