De in HK geboren K-popster Jackson Wang stopt TikTok-livestream om te voorkomen dat fans aan hem uitgeven

0
90


De in Hong Kong geboren K-popartiest Jackson Wang beëindigde zijn livestream op TikTok nadat fans voortdurend geld besteedden aan “geschenken” die bij hem moesten worden bezorgd. Volgens de tweet van One Ahgase Got7 op 7 september beëindigde Wang zijn TikTok-live in minder dan een minuut, omdat hij ontdekte dat supporters geld bleven uitgeven voor het leveren van Tiktok-filters.


Wang heeft een reeks live-uitzendingen gehouden op zijn sociale media-accounts, waaronder Instagram, Twitter, TikTok en Weibo, om zijn aankomende album te promoten MAGISCHE MAN.Tijdens de livestream signeerde Wang posters voor fans en besloot om een ​​live-uitzending via Instagram te houden om de tijd te doden. Na een tijdje besloot hij te experimenteren met verschillende sociale platforms.

Toen hij live aan het uitzenden was op TikTok, werden willekeurige filters uitgestuurd en vroeg de beroemdheid de kijkers waar de filters vandaan kwamen. Toen Wang erachter kwam dat fans geld uitgaven aan ‘cadeaus’ om filters aan hem te bezorgen, zette hij zijn livestreamsessie onmiddellijk uit. Wang vervolgde zijn livestream op Weibo en vertelde gebruikers dat hij geen cadeaus wilde, en vroeg zijn fans om geen betaalde filters meer te leveren, volgens Asia One.

Aan de andere kant heeft voormalig Miss Hong Kong Shirley Yeung voor enige verwarring en gemengde reacties gezorgd bij gebruikers van sociale media, terwijl ze volgers extra kosten in rekening bracht voor het voeren van een-op-eengesprek met haar op Douyin.

De 43-jarige, die in 2001 tot Miss Hong Kong werd gekroond, begon te betalen tijdens haar livestreamvideo op Douyin, waar ze 8.888 doubi (ongeveer HK$1.484) in rekening bracht voor een gesprek van vijf minuten, volgens lokaal nieuwsbericht zoals HK01.Degenen die geïnteresseerd zijn in het aanbod, moeten ook uitleggen waarom ze haar wilden spreken voordat ze toestemming krijgen om aan het gesprek deel te nemen.

Onlangs zag Yeung een live-uitzending starten op Douyin, gekleed in vrijetijdskleding met delicate make-up. In het midden van de uitzending ontdekten sommige netizens dat er een “betaalde verbinding” -venster was in de rechterbenedenhoek van Yeung’s live-uitzendruimte, waarin stond dat “Betaling nodig was om voor een beperkte tijd verbinding te maken, maar je moet 8888 Doucoin betalen, het gesprek duurt vijf minuten en je moet de reden van sollicitaties invullen.”

(Foto beleefdheid: Jackson Wang’s Instagram)

Gerelateerde artikelen:

Show van Chinese livestreamer abrupt verstoord na het tonen van tankachtige cake
HK-wetgever dringt er bij investeren in influencers op aan om ‘boodschap’ over Britse overheersing te ‘corrigeren’LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in