De ijsbesteltechniek die TikTok heeft verdeeld

0
77


De familie Sharpe heeft een video geüpload naar hun TikTok-account waarin wordt uitgelegd hoe alle vijf leden van de familie een ijsje gingen halen. Toen de kassier vroeg wat ze wilden, barstte het gezin in gezang uit, compleet met een gesynchroniseerde dansroutine, om hun bestelling op te sommen terwijl ze op het ritme klapten. De Sharpe-familie, beter bekend als de Sharpe Family Singers, is geen onbekende in het uploaden van hun muziekuitvoeringen op TikTok en heeft miljoenen volgers die genieten van de grillige inhoud (via All Access Music). Sommige kijkers van de video zagen het display van de familie Sharpe echter als onnodig en tijdverspilling voor de kassier.

“Jullie zouden zo vriendelijk zijn geweest om naar de deur te worden begeleid …” zei een commentator. “Ik heb zo veel tweedehands vernedering,” sympathiseerde een ander. “Ik zou weglopen”, grapte een gebruiker. “Ik word absoluut niet aangemoedigd om narcistisch hoofdpersonagegedrag te vertonen.” Anderen leken gecharmeerd van de onconventionele orde van de familie en vonden de koorachtige harmonie van de familie indrukwekkend, ondanks de vreemde tijd en plaats. “Wauw, ik begrijp helemaal dat de man van de winkel helemaal weggeblazen was. Maar wauw wauw wauw, dat was een aantal goede dingen”, schreef een gebruiker. “Ik hou hier zo veel van”, schreef een andere persoon.

Hoewel de Sharpe Family Singers zeker geen kwaad deden aan de kassier en alleen dachten dat het leuk zou zijn, is het duidelijk dat sommigen liever hadden gezien dat ze zich als vaste klanten gedroegen in plaats van een spektakel op te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in