De huidige meest gevolgde TikTok-accounts van 2022

0
105


Een collage van drie foto's (L) Khaby Lame (M) Addison Rae (R) Zach Kings

Afbeeldingen via khaby.lame, addisonre, zachking / TikTok

Net zo TikTok blijft groeien in populariteit, net als het aantal mensen dat de populairste accounts van de app volgt.

Van Khaby Lame tot Kylie Jenner, Domelipa tot Will Smith, TikTok heeft niet laten zien zijn greep op het domein van de sociale media op te geven. Met meer dan een miljard en actieve gebruikers is het platform zo populair bij het publiek dat het zelfs leidde tot een tweeledige Amerikaanse rekening.

Voor degenen die aan de actie willen deelnemen en enkele van de meest populaire TikTok-accounts willen volgen, hebben we een lijst samengesteld met de huidige meest gevolgde accounts vanaf 2022.

Domelipa – 57,8 miljoen

Dominik Elizabeth Reséndez Robledo, ook bekend als Domelipa, of gewoon Dom, is een Mexicaanse TikTok-ster wiens gechoreografeerde dansen en lifestyle-video’s deze 21-jarige meer dan 57,8 volgers hebben geleend.

Burak Ozdemir – 63,4 miljoen

Burak Özdemir is een Turkse chef-kok en restauranteigenaar die bekend staat om zijn voedselrecepten, royale filantropische inhoud en altijd een glimlach op zijn gezicht (letterlijk altijd). Zijn kookvideo’s zijn enkele van de meest bekeken video’s op TikTok, en veel ervan hebben miljoenen views.

TikTok – 64,8 miljoen

Best bekend als … grapje, we kennen TikTok allemaal en waarom zou je ze niet volgen? Wat is een betere manier om op de hoogte te blijven van nieuwe functies en uitrol, evenals een aantal behoorlijk vermakelijke inhoud. Als je van boeken houdt, is #BookTok-inhoud de laatste tijd erg populair op het account. Je kunt ook een verscheidenheid aan andere inhoud vinden, van dansvideo’s tot hilarische schetsen. Kortom, TikTok het account is het geschenk dat blijft geven.

Kimberly Loaiza – 67 miljoen

Kimberly Loaiza is een Mexicaanse internetpersoonlijkheid wiens dansvideo’s de scroll stoppen van bijna iedereen die langskomt. Als ze niet danst, is Loaiza aan het lipsynchronisatie of post ze komische video’s met haar man, Juan De Dios Pantoja Nuñez en haar twee kinderen.

Zach King – 69,2 miljoen

Zach King, vooral bekend om zijn ‘magine vines’, maakte naam op Vine voor het plaatsen van zes seconden durende reality-buigende video’s. Toen Vine in 2016 werd gesloten, stapte King over naar YouTube en uiteindelijk naar TikTok, waar hij video’s van zichzelf blijft plaatsen die verschillende “magische” trucs uitvoert.

Will Smith – 72,2 miljoen

Hoewel hij lang niet zo actief is als sommige andere mensen op deze lijst, valt de aanwezigheid van Will Smith op TikTok niet te ontkennen, net als zijn sterrenstatus buiten het platform. Zijn recente Oscar-controverse heeft deze inspanning geholpen, maar het feit dat hij op deze lijst staat, spreekt boekdelen, aangezien hij de enige Hollywood-acteur is die de cut haalt. Je kent ze Gen Zers – ze hebben normen en Smith maakt de cut.

Addison Rae – 88,6 miljoen

Addison Rae staat misschien vierde op de lijst, maar dat is nog steeds de vierde van miljarden. De 21-jarige danseres en social media-persoonlijkheid kreeg haar start op het platform dankzij haar danschoreografievideo’s. Tegenwoordig plaatst Rae ook make-upvideo’s, haartutorials en TikTok-vlogs die haar dagelijkse leven documenteren. Haar kenmerkende beweging is het losschroeven van lipgloss met één hand voor het geval je je dit afvroeg. Dankzij TikTok is Rae doorgegaan met het opschudden van de Kardashians, namelijk Kourtney, en speelde hij zelfs in een aflevering van Op de hoogte blijven van de Kardashians. Sinds kort tekende ze zelfs een multi-film deal met Netflix. Je weet wel, gewoon je gemiddelde TikTok-ster.

Bella Poarch – 91,3 miljoen

Bella Poarch is een Amerikaans-Filipijnse TikTok-ster en voormalig veteraan van de Amerikaanse marine. Ze is vooral bekend om haar “M to the B” lip sync-video, die in april 2020 viraal ging op TikTok. De video is meer dan 716 miljoen keer bekeken, waardoor het een van de meest bekeken video’s op het platform is. Poarch heeft sindsdien verschillende singles uitgebracht en zelfs een album met de titel Poppen EP.

Charli D’Amelio – 146 miljoen

Voordat Khaby Lame haar van de troon gooide, regeerde Charli D’Amelio over TikTok. De 18-jarige danseres en social media-persoonlijkheid schoot omhoog naar roem dankzij haar choreografievideo’s, die ze vaak plaatst tegen populaire popsongs. Hoewel ze dit soort video’s nog steeds filmt, begint ze ze ook te accentueren met luxe unboxing-video’s, dag-in-het-leven en levensupdates. Dankzij TikTok is D’Amelio verschenen in een Super Bowl-commercial van 2020 en is hij zo dicht bij een beroemdheid geworden als elke TikTok-ster zou kunnen zijn.

Khaby Lame – 149 miljoen

Vanaf dit jaar overtrof Khaby Lame officieel zowel Charli D’Amelio als Bella Poarch als meest gevolgde account op TikTok. De Senegalese-Italiaanse social media-ster is vooral bekend om zijn stille reacties op video’s op absurde life-hacks, wat hem een ​​toegewijde aanhang van meer dan 149 miljoen mensen opleverde. Hij heeft de formule gekraakt, om zeker te zijn – het is bijna onmogelijk om slechts een van zijn video’s te bekijken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in