De honingmethode van TikTok ontmaskeren: werkt het echt?

0
96


Sommige mensen hebben gezegd dat het erg gevaarlijk kan zijn

De aandacht trekken van iemand die je leuk vindt kan een vreemde en gênante ervaring zijn, maar gelukkig is er nu de honingmethode op TikTok. Mensen op de app zijn er letterlijk door geobsedeerd, ze gebruiken het om hun liefdesleven te verbeteren. Elke maand lijkt er een nieuwe manifestatie-hack te zijn, vorige maand was het de fluistermethode en deze maand zit het allemaal in de honing.

Maar werkt de honingmethode? En wat is het eigenlijk? Hier is alles wat je moet weten over de honingmethode op TikTok, inclusief hoe je het moet doen.

Wat is de honingmethode op TikTok?

De honingmethode op TikTok is in wezen een manier om te laten zien dat je verliefdheid opvalt en het is naar verluidt de gemakkelijkste manier om iemand geobsedeerd door je te maken. Er zijn een paar verschillende manieren waarop mensen het doen, maar het gemakkelijkst is om honing op je vinger te smeren, aan de persoon te denken waar je geobsedeerd door bent en affirmaties te zeggen als “Ze denken altijd aan mij”.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, moet je met de honing een kruis op de bodem van je tong maken. Maar je moet positief blijven. Het hebben van goede bedoelingen en vibes is de sleutel tot dit werk, dus begin niet cynisch te worden en twijfel niet aan deze methode.

Dus als je eenmaal klaar bent, zegt de theorie dat je verliefdheid dan diep verliefd op je moet zijn.

Veel mensen zeggen dat ze de volgende dag resultaten hebben gezien – het is gek.

Waarom zeggen mensen dat de honingmethode gevaarlijk is?

De mensen die sterk geloven in de kracht van de honingmethode zeggen dat het gevaarlijk is omdat het iemand tegen hun wil aan hen kan binden. Een gebruiker zei: “Je bindt deze persoon letterlijk voor altijd aan je, het kan zo gemakkelijk averechts werken, vooral als je niet weet wat je doet.”

Als je ervoor kiest om het te doen, veel succes.

Voor meer van de beste TikTok-video’s, trends en memes – volg The Holy Church of TikTok op Facebook.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• Alles wat Murad Merali zegt in zijn video over zijn verleden en zijn OnlyFans-content

• De zombies in China ontmaskeren 2022 TikTok-trend – gaat de wereld echt eindigen?

• ‘Wat is er in hemelsnaam aan de hand in het Lagerhuis?’ TikTok-audio uitgelegdLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in