De grootste fout die je maakt met Jarred Garlic, volgens TikTok

0
29


Jarred-knoflook kan in twee vormen voorkomen: geplet en gehakt (fijngehakt). Beide zorgen voor een snel, rommelvrij alternatief voor het met de hand pellen van knoflookteentjes. Veel mensen beweren echter dat geplette knoflook niet zo levendig van smaak is. Mensen die dat denken hebben het niet bij het verkeerde eind, aldus The Food Company. Jarred-knoflook is gepasteuriseerd, wat betekent dat het nooit te vergelijken is met het echte werk, omdat veel van de smaak wordt overstemd tijdens het pasteurisatieproces. Bovendien zal de knoflook, zodra je de pot opent, oxideren, wat zijn tol eist van de smaak en na verloop van tijd minder vers wordt.

Toch is gepofte knoflook een goedkoop alternatief, vooral als je je knoflook in grote hoeveelheden koopt – het kan tot drie maanden in de koelkast blijven, volgens Choose Nutrition. Maar hoe kun je nog steeds genieten van gepofte knoflook zonder de knoflooksmaak op te offeren waar je zo van houdt?

TikTok-gebruiker @stoveandgarden heeft het probleem aangepakt door te stellen dat wanneer je kiest voor knoflook uit pot, je de hoeveelheid knoflook moet verdubbelen die het recept vereist. Door dit te doen, offer je niet de kracht op die de knoflook volgens het recept moest hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in