De gewogen dinosaurus die viraal ging op TikTok is op voorraad bij Target

0
8


Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Alsof je meer bewijs nodig hebt dat we allemaal op een nooit eindigende reis zijn om ons innerlijke kind te genezen, zijn verzwaarde dinosaurusknuffels populair op TikTok. En nee, ze verschijnen niet op Mom TikTok als de ultieme ouderhack voor rustgevende peuters; ze zijn populair onder 20-plussers als een effectieve en geruststellende manier om angst te kalmeren. De dinosaurus gewogen pluche bij Target, in het bijzonder, is degene waar TikTok-gebruikers geen genoeg van kunnen krijgen. Er zijn honderden video’s van volwassenen die beelden delen van hen die met de dino op de bank knuffelen, ermee in slaap vallen en zelfs gewoon op hun schoot houden terwijl ze de hele dag vanuit huis werken.

Deze verzwaarde kussens van Pillowfort at Target wegen slechts een haar onder de drie pond, en het gewicht komt van pellets die zich in de buik van het dier bevinden. Het hoofd, de ledematen en de staart zijn allemaal lichtgewicht en gevuld. Hoewel dit op de website als kinderspeelgoed op de markt wordt gebracht, zijn de meeste beoordelingen afkomstig van volwassenen die zweren bij het speelgoed om hun angsten te verlichten en hen te helpen ontspannen voor het slapengaan.

Onze missie bij STYLECASTER is om stijl naar de mensen te brengen, en we hebben alleen producten waarvan we denken dat je er net zoveel van zult houden als wij. Target is een STYLECASTER-sponsor, maar alle producten in dit artikel zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

verzwaarde dino pluche

Met dank aan Doel.

Dinosaurus gewogen pluche kussen

“Er is letterlijk niets om een ​​hekel aan te hebben aan deze verzwaarde knuffels”, schreef een shopper. “Ik ben achter in de twintig en heb last van ernstige angsten. Dit zijn de beste dingen die me ooit zijn overkomen.” Dezelfde recensent is een leraar en pikte er een paar op voor in de klas. Een andere shopper zei: “Ik ben 25 jaar oud en ik ben er verliefd op, geweldig voor angstgevoelens. Het gewicht is perfect en het is echt zacht en gezellig. Ik vind de groene Dino veel schattiger dan de roze in het echt.”

TikTok-gebruikers lijken dezelfde opwinding te hebben. Ze vinden het heerlijk om ermee op de bank te knuffelen terwijl ze naar hun favoriete programma’s kijken. Dit speeltje vasthouden is ook een geweldige manier om te voorkomen dat je gaat scrollen terwijl je tv kijkt. In plaats van de drang om je telefoon vast te houden om te doom scrollen, is het steunen van deze verzwaarde dino een geweldige manier om iets vast te houden dat ook helpt om een ​​beetje stress te verminderen.

Het verzwaarde speelgoed is er ook in een paar verschillende vormen. Er is de groene dino, een roze dino, een cheetah en zelfs een eenhoorn. De meeste shoppers in de recensies zeggen dat ze de hele collectie hebben verspild. Hij weegt slechts 3 pond, dus het is perfect voor een kinderkamer of voor jezelf als je vindt dat verzwaringsdekens een beetje te zwaar aanvoelen. Hoe dan ook, dit speelgoed is constant uitverkocht in winkels en online, dus koop er nu een voordat het weer uitverkocht is.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in