De GBBO Bromance TikTok kan er geen genoeg van krijgen

0
81


Gareth Malone is een populaire koordirigent, volgens Hello! tijdschrift. Tegenwoordig zegt MSN dat hij minder gefocust is op zingen dan op het bedenken van verrukkelijke desserts als onderdeel van een speciaal bakprogramma voor beroemdheden. Het andere dat hij aan het koken is, is een speelse relatie met YouTuber Yung Filly.

Filly en Malone verheugden mensen op sociale media toen clips van hen die elkaars karbonades kapotmaakten de ronde deden. Vooral TikTok merkte hoeveel genegenheid het paar voor elkaar heeft, en was verrukt toen Filly probeerde een bakfout aan Gareth door te geven tijdens het filmen van GBBO. “Kijk naar Gareth,” zei Filly in een video. ‘Je weet dat hij in zijn huis aan het oefenen is.’

‘Ik ben helemaal klaar,’ zei Gareth tegen Filly terwijl ze aan het bakken waren, eraan toevoegend: ‘Ik ga naar de kroeg.’ Filly was snel met een repliek en zei dat Gareth “in vlammen opging”. Kijkers genoten van deze uitwisseling en creëerden zelfs een meme waarin Gareth ‘ongelukkig’ werd genoemd.

Helaas kan het moeilijk zijn om deze twee buiten het VK te zien, omdat ze deel uitmaken van een speciale Stand Up to Cancer-show. “Ik wou dat we deze specials in de VS konden zien”, was de klaagzang van een persoon op TikTok. Voor nu, degenen die meer van Yung Filly en Gareth willen genieten, zouden er verstandig aan doen zich te concentreren op streams van sociale media, hoewel er veel manieren zijn om GBBO te bekijken, dus het vinden van de juiste afleveringen zou niet al te moeilijk moeten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in