De favoriete virale TikTok-schoonheidsproducten van onze redactie

0
82


Met al het hersenloze scrollen op TikTok, zul je ongetwijfeld de trendy producten tegenkomen die plotseling onontkoombaar lijken. Als je aan de schoonheidskant van de app bent, heb je waarschijnlijk Peter Thomas Roth’s huidverstrakkende oogcrème of Olaplex’s magische bondbuilder op je For You-pagina gezien. Er zijn talloze geweldige aanbevelingen voor make-up, huidverzorging en haarverzorging die beloven je routine te verbeteren – en we zijn niet immuun voor de invloed van het platform. We hebben een aantal virale schoonheidsproducten geprobeerd en hier delen we de topkeuzes die de hype hebben waargemaakt.

$ 25 $ 18,40 bij Amazon

CosRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Ik heb dit product in de zomer van 2020 opgehaald in een poging om een ​​huid van K-pop-idoolkwaliteit te krijgen en ik heb nooit meer achterom gekeken. Het is mijn favoriete product om mijn droge huid weer te hydrateren, vooral na een chemisch exfoliërend masker of gezichtswasbeurt. Zacht, rustgevend en lichtgewicht, mijn huid begint gevoed te voelen zodra dit in mijn poriën zakt. — Jillian Tracy, redactiecoördinator

$ 38 bij Verdienste

Verdien de minimalist

Ik stond te popelen om Merit’s The Minimalist uit te proberen en het kwam eindelijk weer op voorraad (met twee keer zoveel product). Ik begrijp nu waarom dit product viraal is gegaan – het is echt het beste. Het heeft een ongelooflijke dekking, maar je hebt maar een klein beetje product nodig en het voelt niet cakeachtig of zwaar aan en blijft zelfs op de heetste en meest vochtige dagen zitten. — Lindsey Smith, associate editor

Vanaf $ 13 bij Amazon en Paula’s Choice

Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA vloeibare exfoliant

Dit is de beste chemische exfoliator die ik heb geprobeerd en ik gebruik hem nu al meer dan een jaar consequent. Rond dezelfde tijd dat ik het begon te testen, begon ik TikToks te zien over hoe het poriën kan verkleinen en mee-eters kan verbannen, dus ik had hoop. In het begin gebruikte ik het maar twee keer per week om uitdroging of irritatie van mijn huid te voorkomen, maar toen ik aan het product gewend raakte – en de gladmakende en poriënzuiverende resultaten zag – verhoogde ik de frequentie totdat het comfortabel aanvoelde om dagelijks te gebruiken. Hoewel ik geen merkbaar porieverkleinend effect zie, denk ik zeker dat de exfoliant me heeft geholpen om smetvrij te blijven, omdat het de puistjes-veroorzakende opbouw en dode huid uit de poriën verwijdert. — Sophie Shaw, associate beauty editor

$ 48 bij Sephora, Amazon en Ilia

Ilia Super Serum Huidtint SPF 40

Ik ben een fan van Ilia’s bijna magische Super Serum Skin Tint sinds ik moest wennen aan die gevreesde Zoom-oproepen tijdens de lockdown. Het is niet alleen ongelooflijk licht, meer als een getinte vochtinbrengende crème dan als een foundation, maar het verzacht rimpels, voegt bedauwde dekking toe en heeft SPF 40, dus ik kan afzien van de dikkere zonnebrandmiddelen. De Between Us-marketingcampagne betekende dat ik ook een tussenkleur kon vinden die ik in de zomer kon gebruiken, en in de herfst terug kon gaan naar mijn lichtere schaduw. — Tobey Grumet, bijdragende redacteur

$39,87 Vanaf $ 28,88 bij Amazon

Revlon One-Step Volumizer Föhn

Alle hype die je hebt gehoord over deze alles-in-één föhn is – geloof me alsjeblieft – absoluut waar. Ik heb een hoofd vol fijne krullen en bijna 30 jaar van mijn leven heb ik eerlijk gezegd nooit een föhn gebruikt als ik gladder haar wilde. Ik heb gewoon niet de coördinatie die nodig is om zowel een borstel als een föhn tegelijkertijd te gebruiken. Maar toen ontmoette ik deze man. Een borstel en föhn in één, het duurt slechts een paar passen en draaien op mijn lokken om het soort volumineus uitblaaseffect te bereiken waarvan dromen zijn gemaakt. Ik kan eerlijk gezegd nog steeds niet geloven hoe goedkoop het is voor zo’n uitstekend product dat me nu al jaren probleemloos meegaat. — Rachel Lubitz, senior lifestyleredacteur

$ 35,99 bij Amazon

Youthforia BYO Blush

Ik zag deze van kleur veranderende blos voor het eerst in de Supergreat-app en toen begon hij ook op mijn TikTok For You-pagina op te duiken. In de video’s, en toen ik het eindelijk mocht proberen, verandert de transparante groene vloeistof in een sappige roze tint, slechts enkele seconden nadat hij is aangebracht, omdat hij reageert met de pH van de huid. Voor mij wordt het een frambozenroze en een beetje gaat een lange weg. Ik blend het meestal uit met mijn vingers om de kleur te verspreiden. Het heeft een bedauwde afdronk en werkt ook uitstekend als lipolie. — Sophie Shaw, associate beauty editor

Vanaf $ 20 bij Supergoop

Supergoop Unseen Zonnebrandcrème SPF 40

Als je net als ik diep in huidverzorging Instagram en TikTok leeft, is het moeilijk om een ​​dag te gaan zonder Supergoop’s Unseen Sunscreen op je feed te zien. En nu snap ik eindelijk de hype. Ik ben dol op de dikke, gelatineuze consistentie van deze formule en het feit dat het fluweelzacht en helder wordt zonder irritatie van mijn gevoelige huid. Bovendien is het geweldig met make-up. Hoewel er zeker meer betaalbare zonnebrandmiddelen zijn, is dit een van de weinige die ik elke ochtend enthousiast aantrek. — Jillian Tracy, redactiecoördinator

Vanaf $ 6,50 bij Sephora

De gewone niacinamide 10% + zink 1%

Producten van The Ordinary kunnen volledig worden geraakt of gemist, maar deze is een certificeerbare hit voor al mijn mede-acne-gevoelige vrienden. Ik heb deze zomer te maken gehad met de meest onaangename kinpuistjes van mijn leven (de schuld van het trouw dragen van maskers + NYC-hitte) en dit prachtige serum, dat ik net voor de moisturizer smeer, was revolutionair voor mij. Voor iets minder dan $ 7 per fles kocht ik het in een opwelling, maar desalniettemin heeft het geholpen mijn huid volledig te kalmeren. — Rachel Lubitz, senior lifestyle-editor

$ 20 bij Sephora

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

Ik zal eerlijk zijn tegen jullie allemaal, ik heb geen TikTok en ik volg geen trends. Ik kies ervoor om make-up te kopen die ik leuk vind en dat werkt voor mij. Dat gezegd hebbende, doet het me plezier te weten dat producten waar ik van hou de erkenning krijgen die ze verdienen. Ik ben de grootste fan van Selena Gomez’s Rare Beauty – ik bezit bijna alles van de lijn. Hoewel ik nergens heen ga zonder mijn Almost Apricot Melting Blush, is de Soft Pinch Liquid Blush (mijn tint is Joy) een ongelooflijk product dat ik gebruik als ik een grotere kleur op mijn wangen wil. — Lindsey Smith, associate editor

$46 bij Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Ik haat alle foundation, en zelfs de meeste foundation-aangrenzende producten, maar ik ben eigenlijk geobsedeerd door dit Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dat een vriend (en TikTok) me aanmoedigde om te proberen. De eerste keer dat ik het opdeed, was ik verbaasd over hoe glanzend en glad het mijn huid maakte. Ik kies ervoor om het alleen te dragen, maar je kunt het ook gebruiken in combinatie met je gebruikelijke foundation, of gewoon als een markeerstift – wat er ook gebeurt, je zult de ultralichte formule niet eens voelen. — Chelsea Stone, senior nieuwsredacteur

Vanaf $ 17,99 bij Amazon

OPI Nail Envy

Ik heb altijd vrij zwakke nagels gehad. Zwak genoeg om gelmanicures volledig te vermijden. Maar toen liet ik me eindelijk overtuigen door de 38.000 Amazon-recensies en kocht deze nagelversterker. Het enige wat je hoeft te doen is beginnen met twee lagen, dan om de dag een extra laag aanbrengen en voila, sterkere nagels dan ik ooit in mijn leven had meegemaakt. Geen chips, scheuren of barsten meer. — Rachel Lubitz, senior lifestyle-editor

$ 52 bij Dr. Jart

Dr. Jart Cicapair Tijgergras Kleurcorrigerende Behandeling SPF 30

Ik vind het geweldig dat meer mensen kennis maken met de wonderen van Dr. Jart+’s Cicapair Tiger Grass nu het een TikTok-sensatie is geworden. Een voormalige collega zette het in 2016 op mijn radar en sindsdien ben ik verslaafd. Het is mijn favoriete product om te gebruiken als ik geen foundation wil aanbrengen. Het werkt echt als magie om kleurcorrecties te corrigeren en onvolkomenheden te maskeren. De toegevoegde SPF is ook geweldig. Hoewel het aan de dure kant is, is de pot enorm en gaat hij eeuwig mee. — Lindsey Smith, associate editor

$ 74 $ 56 bij Amazon

Meridiaan De Trimmer

Dankzij TikTok is deze trimmer mijn favoriete verzorgingsproduct geworden. Het was oorspronkelijk ontworpen als een ballentrimmer, maar het begon een vrouwelijk publiek te krijgen vanwege zijn doeltreffendheid – toen een virale TikTok zijn populariteit echt deed toenemen. Nu wordt het voor iedereen op de markt gebracht. Het is gemakkelijk te gebruiken voor elk deel van het lichaam, werkt voor nat of droog scheren en heeft nog geen scheerbrand veroorzaakt. — Sophie Shaw, associate beauty editor

Vanaf $ 18,99 bij Amazon

Esarora ijsroller

Deze ijsroller is net zo begaafd in het ontluchten van het gezicht en het naar voren brengen van die jukbeenderen als het afweren van hoofdpijn en katers. Het is een essentieel onderdeel van mijn schoonheidsroutine geworden. Om te beginnen vind ik het heerlijk hoe koud het wordt – het is zelfs leuk om te gebruiken als ik een beetje hulp nodig heb bij het wakker worden. Dan hou ik er ook van hoe direct het helpt om mijn gezicht ’s ochtends te depuffen en ja, het is waar dat het heel goed voelt om het op je voorhoofd te rollen als je een dreigende kater hebt. Voor minder dan $ 20 is het echt een koopje, dus geen wonder dat we er niet over kunnen zwijgen. — Rachel Lubitz, senior lifestyleredacteur

Vanaf $ 15 bij Sephora

Glow Recept Watermeloen Glow PHA + BHA Poriëndichte Toner

Toen ik op een dag Sephora doornam, kwam ik Glow Recipe’s Watermelon Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner tegen. De geur maakte me een fan en ik was opgewonden toen een goede vriend me een minikit kocht met bestsellers. Ik heb dit online zien opstijgen en het is de hype waard. Hoewel ik mijn poriën niet zie minimaliseren, laat dit mijn huid gehydrateerd en verfrist aanvoelen. — Lindsey Smith, associate editor

$ 48 bij Ulta

Charli D'Amelio Born Dreamer Eau de Toilette

Ik had niet verwacht dat ik het parfum van Charli D’Amelio zo leuk zou vinden als ik. De eerste geur van de TikTok-ster is een mooie balans tussen zoet, fruitig en bloemig, met tonen van peer, jasmijn en kasjmier. Het heeft ook tonen van roze suiker, die het een vergelijkbare warmte en zoetheid geven als de Pink Sugar Eau de Toilette van Aquolina die begin jaren 2000 onontkoombaar was. Maar het is niet overdreven sacharine dankzij de basisnoten van cederhout en huidmuskus. Het is licht en toch warm, waardoor het een geweldige overgangsgeur naar de herfst is. — Sophie Shaw, associate beauty editor

Vanaf $ 15 bij Sephora en Urban Decay

Urban Decay All Nighter langdurige make-upspray

Nou, wat valt er te zeggen over deze setting spray? Het heeft mijn make-up in stand gehouden tijdens regenbuien, huilbuien in bioscopen, zweterige wachten op het metrostation en zelfs zweterigere metro’s zonder airconditioning. Ik heb het gevoel dat ik niets zou zijn zonder hem in mijn leven. — Rachel Lubitz, senior lifestyleredacteur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in