De eenvoudige TikTok-hack die ik heb geleerd om mijn tafellinnen volledig kreukvrij te houden

0
99


Een van de allereerste vakanties die ik als nieuw geslagen volwassene organiseerde, was een paasbrunch. De dag voor de maaltijd rende ik naar buiten om tafelkleden te kopen om de klaptafels te verbergen die ik gebruikte om iedereen te eten te geven.

Ik ben nog steeds een fan van tafelkleden, en mijn collectie is zeker gegroeid. Maar terwijl ik vlekken altijd zorgvuldig behandelde en ze oprolde voor opslag om kreuken te voorkomen (een truc die ik van Martha Stewart heb geleerd), heb ik er een handvol van opgegeven.

De meeste zomerweekenden heeft mijn 10-jarige dochter een limonadekraam, met dezelfde klaptafel en tafelkleden die ik al die jaren geleden voor die brunch gebruikte. Ze is best goed in opruimen. Maar als ze klaar is, heeft ze de neiging het tafelkleed door de wastrechter te gooien, waar het verfrommeld blijft zitten totdat ik eraan toe kom om het te wassen. (Geen groot probleem voor de lakens van mijn kinderen, maar frustrerend voor tafelkleden.)

Het doel van een tafelkleed is om uw tafel een verzorgde, goed gepolijste look te geven – een gekreukt exemplaar verslaat dat doel.

Babs, ook bekend als Barbara Costello, is ‘de grootmoeder van iedereen’. Ze deelt huishacks, stijltips en recepten op haar populaire socialemediakanalen. In de TikTok-video gooit Babs een paar jurken in de droger met vier tot vijf ijsblokjes, laat het 10 tot 15 minuten draaien en verwijdert dan kreukvrije jurken. Dit kan toch ook voor mijn tafelkleden?

Ik heb het geprobeerd! Ik gooide een van de tafelkleden die in een mand in de droger hadden gezeten met een handvol ijs, en liet het 15 minuten gaan.

Toen ik naar de droger ging, legde ik meteen het tafelkleed over mijn tafel en was absoluut onder de indruk van hoe goed deze truc werkte!

Nu, ik zal deze hack waarschijnlijk niet uithalen voor de limonadekraampjes van mijn dochter, maar het zal zeker van pas komen voor die gelegenheden dat ik op het laatste moment rondloop om een ​​etentje samen te stellen.

En hoewel ja, een strijkijzer is misschien energiezuiniger, soms heb je gewoon geen tijd.

Heb je deze eenvoudige ijsblokjeshack al geprobeerd? Vertel ons over uw ervaring in de opmerkingen hieronder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in