De Douyin-Blush-hack van TikTok testen: Editor-experiment

0
85


@firna.alisha

probeer de virale douyin blush-trend. ib : hezzzw_jw #makeuphacks #fyp #makeuptutorial #douyin

♬ ZOOM – Jessi

  • “Douyin blush” is een nieuwe make-uptrend die viraal gaat op TikTok.
  • De trend omvat het gebruik van hyperspecifieke blush-plaatsing om de huid een natuurlijke blos te geven.
  • Onze redacteur testte de trend voor zichzelf en deelt haar resultaten.

TikTok is niet verlegen als het gaat om het maken van make-up en beauty-hacks, vooral die met blozen. Ik heb onlangs een hack getest die ik in de app vond, waarbij ik blush mengde met concealer om kringen onder de ogen te bedekken (het werkte echt), en ik ben ook begonnen met het gebruik van TikTok’s “sunburn blush” -hack bijna elke keer dat ik mijn make-up doe. Toen ik hoorde over een nieuwe blush-trend, ‘douyin blush’, die de app overnam, wist ik dat ik het moest proberen.

Volgens TikTok is de blush-trend ontstaan ​​​​in China en vond deze eerst zijn weg via Korea, Japan en het VK voordat het onlangs de VS bereikte. De trend belooft diepte en dimensie aan het gezicht toe te voegen door blush aan te brengen op gebieden waar de zon van nature al zou schijnen. Hoewel vergelijkbaar met de virale ‘zonnebrandblush’-trend, gaat het om een ​​meer puntige plaatsing en zelfs meer blos.

Om de hack te testen, pakte ik mijn blush en een vochtige beautyblender en ging voor een spiegel staan. Ik zorgde ervoor dat ik een crème blush koos waar ik gemakkelijk mee kon “tekenen”, omdat de trend een specifieke plaatsing van het gezicht vereist. In het begin probeerde ik het met een stick blush van Colorescience, maar uiteindelijk deed ik het opnieuw met de Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush ($ 20) omdat het meer gepigmenteerd is; Ik vond het gemakkelijker om te tekenen met een blos met een doe-voetapplicator versus een stokvorm.

Douyin Blush

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Renee Rodriguez

Ik heb TikTokers de blush-trend zowel op de blote huid als over foundation zien testen, maar ik heb ervoor gekozen om gewoon een getinte zonnebrandcrème als basismake-up te gebruiken. Van daaruit tekende ik de blos in V-vormen op de hoek van elk oog, op elke wang, op het puntje van mijn neus en op mijn kin. Sommige van de V-vormen waren met de goede kant naar boven en sommige waren zijwaarts. Vervolgens nam ik mijn vochtige schoonheidsspons en mengde alles uit. (Pro tip: ik zou ervoor zorgen dat ik een crème blush of een vloeibare blos gebruik als je deze trend wilt testen, en als je geen blush-product hebt met een doe-voet applicator, raad ik aan om de blush toe te voegen aan een make-upborstel en gebruik die om precieze lijnen op je gezicht te tekenen.)

Toen het tijd was om de resultaten te bekijken, ontdekte ik dat de douyin-blush-trend me een extreem natuurlijk ogende blos had gegeven die het uiterlijk van de hele dag in de zon zijn vrij dicht nabootste. Ik hield vooral van de manier waarop de blos rond mijn oogcontour keek en hoe de wang en de oogcontour subtiel leken te verbinden.

Douyin Blush

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Renee Rodriguez

Het enige deel dat ik niet leuk vond, was de kinblush. Ik heb nog nooit blos op mijn kin gedaan. Ik hou er echt niet van als ik roodheid op mijn kin heb, omdat dit meestal betekent dat ik acne heb. Hoewel ik het geweldig vond hoe dit eruitzag op mijn neus, ogen en wangen, zal ik in de toekomst de kinplaatsing overslaan omdat ik denk dat het mijn gelaatstrekken niet complimenteert.

Als je een fan bent van blozen en je het uiterlijk van buiten in de zon wilt nabootsen (zonder echt naar buiten te hoeven), probeer deze hack dan eens. Met producten die je waarschijnlijk al in huis hebt, duurt het maar een paar minuten.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in