De Doritos Fried Chicken die TikTok heeft gebiologeerd

0
124


Maar terwijl Kelz Wright enthousiast leek door wat hij zag, waren degenen die zijn video bekeken op Twitter waren sceptischer. Eén Twitter-gebruiker gezegd: “Cheetos-mix is ​​beter. Laat de kip 10 minuten opstijven (plaats in de koelkast om het sneller te laten verlopen) na het eerste beslag, zodat de bloem vochtig wordt en beter aan de kip hecht (smelt). Hierdoor blijft het tweede beslag plakken ( zekering) naar de eerste stormlaag beter.” Een ander gesnovenen zei: “Ok, luister, als je Doritos als een van je hoofdingrediënten hebt, is het ofwel Redneck-voedsel of gevangenischef-vaardigheden. Geen tussenweg.”

Wright’s TikTok-volgers waren ook verdeeld over de hack, met een die zei: “Ze [should have] plaatste de Doritos in een doorzichtige ritssluitingszak ter grootte van een liter om te zien [if] het is fijn gesneden. In plaats van te raden waar elk is.” Maar een ander was meer ondersteunend en zei: “Ik deed dit met Cheez-its en het was zo’n hit. Ik had geen paneermeel en probeerde het gewoon. het was geweldig.” En een derde zei: “dit maar met pittige nacho’s en ranchdressing als dipsaus.”

Toch zou het geen verrassing moeten zijn dat de video verdeeldheid zaaide. Zoals een van @syllygirl’s volgers opmerkte: “Het begin zorgde ervoor dat ik de politie wilde bellen. Het einde zorgde ervoor dat ik het wilde proberen … Alle emoties in deze.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in