De dochter van Yankee Candle-oprichter vertelt TikTok-volgers hoe het landgoed van Leverett van $ 23 miljoen ruikt, haar antwoord zal je misschien verbazen

0
92


Dochter van Yankee Candle-oprichter Michael J. Kittredge is terug op TikTok en beantwoordt meer vragen van gebruikers over het kolossale landgoed.

Het huis, gelegen op Juggler Meadow 113 in Leverett, heeft twee autoschuren met ruimte voor in totaal 80 klassieke auto’s, een concertruimte waar Hall & Oates ooit optrad, 16 slaapkamers, een golfbaan met negen holes, een zwembad, een overdekt waterpark en een arcade met twee verdiepingen is momenteel op de markt en kost maar liefst $ 23 miljoen.

  • Verwant: ‘Disneyland’ Leverett-landgoed van Yankee Candle-oprichter Michael J. Kittredge II te koop voor $ 23 miljoen

Een van Kittredges dochters, Kylie Kittredge, gaf haar TikTok-volgers ‘realistisch inzicht’ in hoe het was om thuis op te groeien. Maar één prangende vraag van internet bleef onbeantwoord: hoe ruikt het huis?

  • Verwant: Dochter van Yankee Candle-oprichter Michael J. Kittredge II vertelt TikTok-volgers hoe het was om op te groeien op het landgoed Leverett

“Het was de meest populaire vraag in mijn laatste video”, vertelde Kittredge aan TikTok. “En ik snap het helemaal.”

Ondanks dat het huis een product is van de fabrikant en verkoper van beroemde geurkaarsen, vertelde Kittredge aan volgers: “We hebben niet echt geurkaarsen in ons huis gebrand.”

Ze zei dat de zeldzame keer dat ze dat deden, het een kaars in de keuken zou zijn met een populaire geur als Balsam.

“Als we kaarsen zouden gebruiken, zouden het voor het grootste deel ongeparfumeerde kaarsen zijn.”

Hun reden: de familie wilde niet dat er iets te overweldigend stonk bij het betreden van het huis.

“We hadden veel houten vloeren en houten muren en open haarden, dus het huis zelf rook erg gezellig”, zei ze.

Maar Kittredge zei wel dat één geur in het bijzonder opvalt als je aan het huis denkt. Spoiler, het is geen kaarsgeur. Het waren eigenlijk Bvlgari’s groene theebadproducten.

“In al onze kamers en in de spa was dat de huisgeur die we altijd gebruikten. Dus voor shampoo, conditioner en body wash hadden we dat en het was een heel frisse, schone geur.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in