‘De dame in de gele jurk’ legt miljoenen vast op TikTok terwijl ze naar haar boe-geroep zoekt

0
70


De barmhartige samaritanen van TikTok verzamelen zich samen met hashtags en video’s om een ​​vrouw te helpen haar ex-bae te vinden – maar het is allemaal leuk.

De dame in de geel/groene jurk is wat ze haar noemen en ze is stoutmoedig vastbesloten en op een missie om haar boe-geroep te vinden en ons onderweg aan het lachen te maken.

In virale sketches, Shuntel Renay, een influencer en actrice, trekt een mini-jurk met open rug aan terwijl ze katapulteert, danst en van locatie naar locatie rent, hoog en laag op zoek naar haar ‘stinky’, de koosnaam die ze de denkbeeldige liefde van haar leven gaf.

@shuntelrenay – Als je je liefde van me afpakt, word ik gek.. Ik word gek! #fyp #foryou #relationshipgoals #summertime ♬ origineel geluid – Nasir

Met de hulp van Monica’s soulvolle stem in haar 90’s hit Waarom ik zo veel van je hou, Renay heeft TikTok overgenomen en miljoenen geïnspireerd met haar leuke geest en kenmerkende kriskrasbeweging.

In juli introduceerde Renay, een eigenaar van een online modeboetiek, een lijn met nieuwkomers, waaronder de Zoya-jurk in citroengroen jurk op TikTok. Haar eerste virale video, die bijna 5 miljoen views heeft verzameld, toont haar in de outfit die danst voor de liefde van haar bae en de rest is komische opluchting.

In de clip benadert ze een man die bij de bestuurdersdeur van een Uhaul-verhuizingstruck staat. De man, zogenaamd haar bae, schudt haar van zich af terwijl ze doorgaat met dansen om te voorkomen dat hij en de vrachtwagen “doorrijden”.

“Als je je liefde van me afpakt, word ik gek.. Ik word gek!”, schreef Renay bij de eerste video.

“Ik ben zo blij dat het algoritme me terug naar jou heeft gebracht. jij bent zo grappig. Blijf doen wat je doet mama’s,’ juichte een gebruiker toe.

De volgende video werd 4,8 miljoen keer bekeken met de hoofdrolspeelster, haar beruchte jurk en de missie om haar man te lokaliseren. Maar deze keer hoopte ze dat hij in zijn favoriete restaurant zou zijn.

“Dang, ik hoopte dat hij hier zou zijn”, schreef Renay bij het bericht.

@shuntelrenay – Dang, ik hoopte dat hij hier zou zijn #fyp #foryou #relationshipgoals #summertime ♬ origineel geluid – Nasir

Terwijl sommige haters uit het houtwerk zijn gekomen om Renay te ontmoedigen om de video’s te maken, is er meer liefde aan haar kant en zoekt ze naar liefde.

“Laat me je iets vertellen, als @mondeenise een video maakt met homegirl, ben ik klaar! Ik hou van deze video’s!’, schreef iemand in Renay’s commentaarsectie.

Een andere virale video, met meer dan vijf miljoen views, toont Renay in een Home Depot die door de gangpaden danst en tussen klanten door zoekt om haar te vinden nergens te vinden ex. Ze liet zelfs doorschemeren dat ze het advies van haar supporters zou opvolgen om daar te gaan kijken.

@shuntelrenay – Jullie hebben me allemaal verteld om Home Depot te controleren.‍♀️ #fyp #foryou #relationshipgoals #summertime ♬ origineel geluid – Nasir

Renay haalt constant haar notitieblok tevoorschijn om enkele van de locaties op te schrijven die mensen haar hebben voorgesteld om haar boe-geroep te vinden.

(Facebook)

“Controleer of het politiebureau daar misschien een dwangmaatregel indient”, schreef een gebruiker.

“Op dit moment denk ik dat hij het land uit is”, zei een ander.

“Ik denk dat hij op de basketbalvelden of autocarrosserie is!!”, schreef een derde gebruiker.

Renay’s zoektocht is misschien nog niet geruime tijd voorbij, maar terwijl ze toch bezig is, is de… Citroen Groen jurk is uitverkocht!

Laten we hopen dat Monica hier lucht van krijgt en Shuntel Renay helpt, want we hebben allemaal geïnvesteerd om haar te helpen haar boe-geroep te vinden! Bekijk haar op IG @im.shuntelrenay en TikTok @shuntelrenay om mee te lachen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in