De beste pompoensnijtips deze Halloween, volgens TikTok’s Barbara Costello

0
17


Barbara Costello laat haar fans zien hoe ze efficiënt een pompoen kunnen snijden (TikTok/@brunchwithbabs)

Barbara Costello laat haar fans zien hoe ze efficiënt een pompoen kunnen snijden (TikTok/@brunchwithbabs)

Een TikToker wiens bijnaam “Iedereen’s grootmoeder” is, heeft haar toptips gedeeld over hoe je een pompoen kunt snijden en het het Halloween-seizoen kunt laten meegaan.

Volgens Barbara Costello zullen haar tips de hoeveelheid tijd verminderen die nodig is om een ​​spookachtig gezicht in een pompoen te snijden.

De 73-jarige, die aan het handvat gaat @brunchwithbabs en meer dan 2,5 miljoen volgers heeft op TikTok, noemde haar nieuwe video “The Do’s and Don’t’s of Pumpkin Carving”.

Haar eerste tip is om een ​​gat in de onderkant van de pompoen te maken in plaats van de bovenkant waar de stengel zit. Dit is zodat de pompoen over een kaars kan worden geplaatst, in plaats van naar binnen te moeten reiken om een ​​kaars te plaatsen.

“Sta niet om je pompoen te snijden, ga zitten! Leg het maar op je schoot,’ zegt ze terwijl ze laat zien hoe je in de grote oranje vrucht snijdt.

Nadat ze de onderkant van de pompoen heeft verwijderd, raadt ze volgers aan om hun handen niet te gebruiken om de vezelige draden en zaden eruit te scheppen bij het uithollen.

“Gebruik in plaats daarvan je handmixer”, zegt Costello, en gaat verder met het aanzetten van de hare in de pompoen, met behulp van de kloppers om alle vezels los te maken.

‘Laat al die snaren opruimen. Je mixer heeft al het harde werk gedaan om al die touwtjes los te maken,’ voegt ze eraan toe terwijl ze de zaadjes en resterende vezels eruit lepelt.

De volgende tip van Costello is het gebruik van een droog uitwisbare marker in plaats van een Sharpie of een andere permanente marker om een ​​gezicht op de pompoen te tekenen.

Door een uitwisbare stift te gebruiken, kun je de contouren van de tekening wegwrijven nadat de pompoen is uitgesneden.

Voor degenen die niet graag een mes gebruiken of geen pompoensnijset hebben om hun jack-o’-lanterns te maken, raadt Costello aan om koekjesmessen en een houten hamer te gebruiken om de ontwerpen uit te ponsen.

@brunchwithbabs

🎃Do’s en don’ts van pompoensnijden 🎃Het is een gekoesterde traditie in onze familie om jack-o-lanterns te snijden voor Halloween. Maar met al het gedoe en de rotzooi, stopten mijn kinderen soms met het project voordat we begonnen waren. Babs’ Do’s en Don’ts voor Pumpkin Carving, bespaart de rommel en versnelt het snijden, zodat je de perfecte jack-o-lantern kunt hebben zonder rommel en geen gedoe. Happy Halloween 🎃XO Babs 1. Snijd vanaf de onderkant. Zo heb je de steel om je aan vast te houden en schuif je de pompoen gemakkelijk over een kaars of zaklamp. 2. Houd de pompoen in je schoot om te snijden. Je zult een veel stabielere pompoen hebben om te snijden. 3. Gebruik een rode droog uitwisbare marker om uw ontwerp te schetsen. Het is gemakkelijk uit te wissen en als je een plekje mist, past het erin. 4. Gebruik een handmixer om je pompoen schoon te maken. 5. Gebruik uitsteekvormpjes en een rubberen hamer om je ontwerp uit te snijden. 6. Bedek alle snijvlakken met vaseline om de pompoen vochtig te houden na het snijden. Pompoenen moeten 1-2 weken uitgesneden blijven! 7. Strooi wat kaneel aan de binnenkant van je pompoen voor een feestelijke geur van pompoenkruiden wanneer een kaars in de pompoen wordt aangestoken. 🎃 #pompoensnijden

♬ origineel geluid – de grootmoeder van iedereen

De maker van de inhoud heeft ook advies over hoe je de uitgesneden pompoen langer kunt laten meegaan.

“Laat al je werk niet verloren gaan, die kinderen willen van deze pompoenen genieten”, zegt ze. “Neem vaseline en wrijf het op alle open gesneden oppervlakken. Het houdt je pompoen vochtig, droogt niet zo snel uit en gaat ongeveer een tot twee weken mee.”

Costello’s laatste tip voor een “prachtig geurende” pompoen is om kaneel in de kop van de pompoen te strooien, voordat je hem boven een kaars laat zakken.

Haar video, die op het platform bijna 23 miljoen keer werd bekeken, werd door fans geprezen omdat ze hen nieuwe tips bijbracht.

“Mijn god, Babs, je maakt altijd indruk en leert me iets nieuws en inspirerends”, schreef iemand.

Een ander zei: “Ik heb de laatste 40 jaar van mijn leven alles verkeerd gedaan!”

Een derde zei dat Costello’s tips net op tijd arriveerden voor het snijden van pompoenen met hun kinderen, en voegde eraan toe: “Ik heb letterlijk zo veel dingen geleerd, bedankt!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in