De beste niacinamide-serums trending op TikTok

0
15


Het is één ding als influencers op TikTok het platform in een tizzy over een huidverzorgingsproduct sturen. Maar wanneer dermatologen op het sociale-mediaplatform deelnemen aan het gesprek? Nou, dan weet je dat het er een is om naar te kijken. Geval in recent punt: niacinamide-serum.

Niacinamide is een krachtig ingrediënt in de huidverzorgingswereld. Bij plaatselijk gebruik kan het helpen bij de behandeling van acne. De ontstekingsremmende effecten van het ingrediënt kunnen roodheid en irritatie door acne verminderen. En volgens Joshua Zeichner, MD, een universitair hoofddocent dermatologie en de directeur van Cosmetic & Clinical Research in Dermatology in het Mount Sinai Hospital in New York City, die onlangs een TikTok-video met meer feiten over niacinamide deelde, is het veilig voor verschillende huidtypes – inclusief de gevoelige huid.

Dr. Zeichner zegt verder dat niacinamide “ontstekingen vermindert, donkere vlekken verheldert en de productie van gezond collageen ondersteunt.” Maar hij merkt op dat niacinamide niet noodzakelijk al deze dingen heel goed doet. In plaats daarvan raadt hij aan om het te gebruiken als aanvulling op andere actieve huidverzorgingsproducten, zoals retinols of hydroxyzuren.

Misschien wel het meest populaire niacinamide-serum op TikTok is van het budget huidverzorgingsmerk The Ordinary. De go-to-producten van het merk zijn redelijk geprijsd en veel van hen zijn beschikbaar voor minder dan $ 10, inclusief hun Niacinamide 10% + Zinc 1%-serum.


Nu kopen: Het gewone niacinamide 10% + zink 1% oliecontroleserum, $ 6,50 bij Sephora

Wat het niacinamide-serum van The Ordinary onderscheidt – naast het prijskaartje – is dat het het belangrijkste ingrediënt combineert met zink. Deze ingrediënten, met hun ontstekingsremmende voordelen, werken om roodheid te verminderen, de huid op te fleuren en olie onder controle te houden. Als u dit product aan uw huidverzorgingsroutine toevoegt, moet u het opvolgen met een vochtinbrengende crème om de hydratatie te stimuleren.

Meer niacinamide-serums onder de $ 20:

Als u uw niacinamide liever combineert met hydraterende ingrediënten, is deze keuze van Dr. Zeichner een solide keuze. Hij noemt CeraVe PM een “geweldige moisturizer voor een redelijke prijs”. Deze nachtelijke formule combineert niacinamide met drie ceramiden (die in de huidverzorgingsproducten van CeraVe te vinden zijn), samen met hyaluronzuur. De ceramiden versterken de huidbarrière, terwijl hyaluronzuur je huid gehydrateerd houdt.

Nu kopen: CeraVe PM Facial Moisturizing Lotion, $ 13 bij Amazon

Meer van onze favoriete huidverzorgingsdeals:


Door Ashleigh Morley

Ashleigh is de directeur van commercie voor de Health Group bij Dotdash Meredith, waar ze toezicht houdt op de inhoud van gezondheid, fitness, familie en geest. Haar werk is verschenen in Men’s Health, Women’s Health, Esquire, Harper’s Bazaar, InStyle en meer. Ashleigh behaalde haar BA in Journalistiek aan de Baylor University.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in