De beste door TikTok goedgekeurde betaalbare schoonheidsproducten bij Walmart

0
83


Het is het eeuwenoude dilemma: je hebt de heilige graal van make-upproducten gevonden, maar het prijskaartje maakt het item buiten bereik. In plaats van veel geld uit te geven voor de naam van de ontwerper, kunt u echter een meer betaalbare versie proberen. Tegenwoordig hebben drogisterijmerken hun spel opgevoerd door producten te creëren en formules te ontwikkelen om te wedijveren met de beste schoonheid in zijn klasse tegen een fractie van de kosten.

Een van de meest vermakelijke plaatsen om goedkopere versies van je favoriete high-end producten te vinden, is TikTok, waar recensenten op jacht zijn naar alles wat met betaalbare schoonheid te maken heeft. Verderop hebben we de populairste keuzes van enkele makers opgesomd (allemaal verkrijgbaar bij Walmart, een imperium met lage prijzen). Scroll verder voor het beste van TikTok’s portemonneevriendelijke schoonheidsvondsten – sommige zijn zelfs beter dan hun luxe tegenhangers.

HuffPost ontvangt een aandeel van retailers op deze pagina. Elk item wordt onafhankelijk geselecteerd door het HuffPost Shopping-team. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in