De 5 beste gaming TikTok-profielen om nu op te zoeken

0
73


TikTok is de afgelopen jaren explosief gegroeid en is de topbestemming voor sociale media geworden voor generatie Z en millennials die op zoek zijn naar short. Er zijn ook een aantal geweldige game-persoonlijkheden en profielen die de moeite van het bekijken waard zijn op TikTok, en dit zijn enkele van de beste.

Als je op zoek bent naar gamegerelateerde inhoud, kun je het beste geloven dat TikTok een overvloed aan profielen heeft om uit te checken. Het zijn niet alleen streamers en YouTubers die clips op TikTok zetten, met een aantal toegewijde persoonlijkheden op het platform. Dit zijn de beste gameprofielen op TikTok.

Beste gameprofielen op TikTok om nu te binge

Wil je goed lachen? Meer weten over techniek? Er is iets voor elk soort gamer op TikTok. Hier zijn er enkele om nu te bekijken.

5. Onder Ons (@Amongus)

Onder ons is misschien niet zo populair als in 2020, maar de meme-game leeft nog steeds. De TikToks zijn vooral hilarisch, waarbij ze meestal de iconische geluiden en muziek uit de game gebruiken om willekeurige grappen in ‘amogus’-stijl te begeleiden. Dit is absoluut een account om te bekijken als je goofy en ironische video’s voor gamers wilt binge.

4. Evelyn (@Evuhlunnn)

Als je van Minecraft houdt, is dit TikTok-account perfect voor jou. De 19-jarige maker van inhoud maakt korte sketches op basis van veelvoorkomende spelstijlen en situaties, meestal gerelateerd aan haar ervaring in Minecraft. Je zult haar vaak betrappen in een maf Minecraft-kostuum terwijl ze creatief populaire TikTok-audioclips maakt die verband houden met Minecraft.

3. Leslee (@Famous_Streamer)

Leslee is een game-ontwikkelaar die TikToks maakt over de game-industrie en een grappig inzicht biedt in wat er nodig is om een ​​game te maken. Hoewel veel van haar sketches volkomen dwaas zijn, werpt ze soms een licht op serieuze problemen in de game-industrie, zoals seksisme en de lage salarissen die worden aangeboden in topvideogamestudio’s.

2. Komazawa-isolatie (@Kmzwisolation)

Dit is waarschijnlijk een van de meest vermakelijke TikTok-accounts voor gamers. Deze makers van inhoud creëren scenario’s voor videogames in het echte leven. Ze voegen graphics en geluidseffecten toe waardoor het echt lijkt alsof ze in een RPG zitten, zelfs als ze door de stad of het huis van een vriend rennen. Ze bewegen ook als personages uit videogames, bijna op een griezelige manier. Als je een fan bent van RPG’s, zal dit account je goed doen. Wees gewaarschuwd: binnenkort zul je het dagelijkse leven ook als een videogame gaan zien!

1. Spudd’s Tech (@gamingspudd)

Op zoek naar inspiratie voor een gevechtsstation? Wilt u uw pc upgraden? Dit is zeker het account voor jou. Dit informatieve TikTok-account heeft veel inzicht in setups en elektronica en is behoorlijk motiverend en positief. Zijn opstelling zien evolueren met levendige verlichting en creatieve ontwerpen is erg leuk en kan een beetje fascinerend zijn.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in