De 10 schattigste katten om te volgen op TikTok

0
121


Met het recente succes van de videogame verdwaald, waarin het leven van een zwerfkat wordt gevolgd nadat hij zijn vrienden heeft verloren, is het duidelijk dat mensen verlangen naar meer katteninhoud. Leuke katteninhoud is overal op internet en dankzij TikTok is het gemakkelijker dan ooit om op de hoogte te blijven van makers en hun huisdieren.


Hoewel er duizenden, zo niet miljoenen uren aan katteninhoud op het platform staan, zijn er een paar opvallende katten die op zichzelf al influencers en beroemdheden zijn.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Kurt – @abrameng

Hoewel er tal van danstrends en uitdagingen plaatsvinden op TikTok, wint Kurt ze allemaal, zonder twijfel. Samen met zijn eigenaar, Abram, brengen de twee het grootste deel van hun tijd samen door met dansen op de nieuwste trending geluiden en liedjes.

GERELATEERD: Stray & 9 Andere geweldige katten in videogames

Ze hebben ook video’s van hen die normale dagelijkse activiteiten doen. Kurt mist nooit een beat en, met een enorme aanhang van meer dan 6 miljoen, is het gemakkelijk in te zien waarom dit duo zo geliefd is als ze zijn.

Kraan – @potroastsmom

Pot Roast heeft de wereld stormenderhand veroverd tijdens het hoogtepunt van de pandemie. Helaas is Pot Roast eerder dit jaar overleden en velen waren bang dat ze de moeder van Pot Roast nooit meer op het podium zouden zien.

Na het overlijden van Pot Roast heeft haar moeder enige tijd nodig gehad voordat ze nieuwe kittens opvoedde. Ze adopteerde uiteindelijk een van hen, ruimschoots Faucet genoemd. Sindsdien deelt ze hun dagelijks leven, met een vleugje van haar eigen humor en Faucets schattige capriolen, waardoor ze een perfect paar zijn.

Remi & Hercules – @kieselbrothers

Deze twee broers zijn misschien wel de schattigste pelsbaby’s op het platform en houden ervan om kattenkwaad uit te halen en hun baasjes scherp te houden. Beiden zijn Ragdoll-katten, een van de meest gewilde kattenrassen. Hun video’s bestaan ​​uit hoe ze hun beste leven leiden, terwijl ze ook hun baasjes een beetje irriteren.

Het is het perfecte inzicht in hoe het leven is met twee katten. Hoewel de twee broers de koningen van de chaos zijn, helpt hun schattigheid hun gedrag een beetje draaglijker te maken.

Walter – @walterthebishopcat

Walter en zijn broer zijn hilarische voorbeelden van de beste soort kattenduo’s die mensen kunnen krijgen. De twee zijn vaak betrapt op iets wat ze niet zouden moeten doen, maar hun gezichten maken het nog moeilijker om ze serieus te nemen.

GERELATEERD: 10 beste games op de Nintendo Switch voor kattenliefhebbers

Walter heeft de beste gezichtsuitdrukkingen, of hij nu een kat is of niet. Hij heeft ook de beste komische timing, waardoor de video’s een genot zijn om naar te kijken en het beste om naar terug te komen als iemand moet lachen.

Jack – @jackthecat1

Er is niets schattiger dan een kat die niet helemaal begrijpt waarom dingen niet gaan zoals ze willen. Jack is wat humeuriger en destructiever dan andere katten, maar dat draagt ​​bij aan zijn charme.

De meeste van zijn video’s laten zien hoe hij een puinhoop maakt van zijn omgeving, of in de war raakt door zijn baasjes die hem lastig vallen. Hij is ondeugend en heeft het schattigste gezicht en een zachte kant die je zelden ziet in zijn video’s, waardoor hij de schattigste kleine boze kat is.

Mimi en haar bemanning – @mimi_starr

Mimi, Millie en Romeo zijn de belangrijkste sterren van dit account, hoewel hun eigenaar, Hannah, eigenlijk 6 katten bezit die regelmatig voorkomen. Dat gezegd hebbende, alle katten zijn verschillend qua persoonlijkheden en uiterlijk, elk zo schattig als de vorige.

Ze worden vaak gefilmd terwijl ze typische kattendingen en andere niet-zo-typische activiteiten doen, zoals het beklimmen van horren en zich kleden in belachelijke kostuums. De katten nemen regelmatig deel aan virale trends en geluiden, waardoor het een perfect account is voor zowel kattenbezitters als niet-kattenbezitters.

Nala – @nala_cat

Winnaar van meerdere prijzen, waaronder het Guinness World Record voor meest populaire kat op Instagram en de Shorty voor TikToker van het jaar tijdens de 11e jaarlijkse Shorty Awards, Nala is een publiekstrekker. Haar opvallende blauwe oog en schattige gezicht houden haar volgers al jaren bezig.

GERELATEERD: Welk Disney Cat-personage ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?

Ze wordt meestal gevonden terwijl ze met haar vrienden speelt, op speelgoed jaagt of mensen helpt voorlichting te geven over het bewustzijn van huisdieren en de gezondheid van katten. Ze is de schattigste kat en enthousiaste horloges zullen haar andere even schattige vrienden zien die cameo’s maken in haar TikToks.

Gandalf – @indooroutdoorkat

Gandalf houdt van niets meer dan een graham cracker, zo veel zelfs dat er een graham cracker incident was dat het internet verraste. De term was trending op veel sociale-mediaplatforms en mensen werden nieuwsgierig naar wat het incident precies was.

Het blijkt dat Gandalf inbrak in de kast waarin de crackers stonden, waardoor hij er een zooitje van maakte en veel te veel crackers at. Maar goed dat Gandalf schattig genoeg is om haar capriolen goed te maken, en zo wijs als haar Gandfalf-naam doet vermoeden.

Jinx is het perfecte voorbeeld van katten die er een beetje gek uitzien, maar ongelooflijk schattig. Met haar enorme ogen en donkere vacht heeft Jinx een zeer onderscheidende uitstraling, en haar gezichtsuitdrukkingen zijn ook altijd een beetje perplex.

Haar eigenaar heeft zich hierin verdiept en heeft ongelooflijk schattige inhoud gemaakt die Jinx op haar best laat zien. Van fotoshoots tot dansen, Jinx heeft het allemaal gedaan. Ze ziet er altijd een beetje verward uit, maar is blij om deel uit te maken van welke uitdaging of trend ze ook doet.

Sigrid – @sigirides

Er is niets schattiger dan een kat op een fiets, en Sigrid brengt het grootste deel van haar tijd door met fietsen met haar eigenaar, Travis. Zittend in de mand voorin is haar witte jas niet te missen. Ze trekt vaak de aandacht van voorbijgangers, die stoppen om haar huisdieren en hoofdkrabben te geven.

Sigrid beschermt haar baasje fel en laat hem weten wanneer er gevaar dreigt. Ze is de perfecte metgezel die er altijd is voor ondersteuning, terwijl ze er moeiteloos schattig uitziet.

VOLGENDE: Beste spookachtige shows om naar te kijken, volgens Halloween TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in