DC-fans maken grapjes over het ‘Batman’-genre’ via low-budget TikTok-film

0
116


via Warner Bros. Afbeeldingen

Batman films duiken links en rechts op, van herinterpretaties tot het samengaan met andere DC-helden, tot zelfs de iconische slechteriken. Maar zelfs als je het nog steeds niet begrijpt, Batman franchise, is er een korte TikTok-video die vrijwel alles demonstreert wat je moet weten over de Dark Knight.

Een video van TikTok-gebruiker jimmythetrackstar circuleert onlangs op r/DC_Cinematic. De TikTok-gebruiker presenteerde hoe een overval normaal gesproken zou eindigen in Gotham dankzij de waakzaamheid van Batman. De originele video kreeg meer dan 11,5 miljoen views op TikTok en werd meer dan 2,6 miljoen keer geliked. En zoals je kunt zien, is de video, ondanks het feit dat hij erg low-budget is, bijna nauwkeurig in vergelijking met producties met een hoog budget.

Fans verwachtten dat de video een grappige sketch zou zijn die de spot drijft met de superheldenfranchise, maar werd uiteindelijk vermaakt door de korte video. Wie heeft er een epos van vijf uur nodig als je korte TikToks van 1 minuut kunt hebben? Sommigen maakten zelfs grapjes dat DC tips zou moeten nemen, aangezien ze proberen “geld te besparen” vanwege de recente fusie.

Mensen op Reddit begrepen enigszins het gevoel een held te willen zijn wanneer je een masker en een cape draagt. Sommigen vroegen zich af of iemand een studie heeft gemaakt over dat gevoel wanneer je een superheldenjurk draagt.

Fans waren onder de indruk van het talent van deze mensen en wensten dat ze een hoger budget zouden krijgen om betere superheldencontent te maken. Desalniettemin waren fans vermaakt, want het is waarschijnlijk de betere Batman-film die ooit is uitgebracht. Sinds de video viraal ging, heeft de TikTok-gebruiker nog twee delen vrijgegeven aan hun Batman serie.

Hopelijk sturen DC en Warner Bros geen opzegbrieven naar deze jonge filmmakers.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in