David Morris over JoJo Siwa die zijn nummer gebruikt voor een video-interview op TikTok – Hollywood Life

0
14


David Morris, JoJo SiwaGalerij bekijken

Afbeelding tegoed: Sara Jaye Weiss/Shutterstock

Country artiest David Morris ging in de zomer viraal nadat zijn nummer ‘Carrying Your Love’ een geliefde TikTok-trend werd. Het aanstekelijke deuntje is een sample van een hit uit de jaren 90 van een countrymuziekicoon George Straight en het opnieuw ontworpen pop-countrynummer is een weggelopen hit met Gen Z – inclusief JoJo Siwa. De voormalige Dans moeders ster, 19, gebruikte het nummer in een video om uit te leggen waarom ze dunner wordend haar aan één kant van haar hoofd heeft, en hoewel JoJo slechts een van de miljoenen was die het nummer op TikTok gebruikten, maakte ze een enorme impact!

“Zodra ze het postte, kreeg ik net een toestroom van nieuwe fans waarvan ik kon zien dat ze haar publiek waren en dat ze alleen maar positiviteit, eigenwaarde, zelfacceptatie en al het goede aan mensen vertegenwoordigt, en daar hou ik van en ik hou van wat zij vertegenwoordigt,” vertelde de singer-songwriter aan HollywoodLife UITSLUITEND. “Dus, haar een video laten maken, die volledig organisch en volledig natuurlijk was, wat gek is omdat ik zeker weet dat ze veel geld krijgt om dat soort dingen te doen, het versterkte me alleen maar dat wat we’ opnieuw doen is iets waar mensen zich mee kunnen identificeren. En deze trend die begon op TikTok is iets dat zelfs de meest bekende mensen kan bereiken. Het was behoorlijk surrealistisch, maar echt cool.”

@itsjojosiwa

Stressuitslag op mijn hoofd toen ik aan het dansen was, moeders leiden tot geen haar meer daar

♬ Je liefde dragen – David Morris

JoJo gebruikte de ‘Carrying Your Love’-trend om open te zijn over een persoonlijke strijd, maar veel mensen op het sociale mediaplatform maakten TikTok-video’s met hun dierbaren over de tekst “I’m carry your love with me” en David vertelde HollywoodLife dat raakte hem echt. “Wat me het meest opwond, was toen ik mensen het zag gebruiken voor hun kinderen, of om een ​​verhaal te vertellen over hun familie of je weet wel, zelfs hun huisdieren. Ik dacht dat er geweldige verhalen waren. Ik zag video’s van moeders en hun striae en hoe ze hun lichaam kunnen omhelzen omdat ze weten dat hun kind is geboren en dat het gezond is en als ze daarmee moeten leven, dan is dat de prijs die ze gaan betalen. Ze zullen die liefde met zich meedragen en dat was gewoon zo cool voor mij, want dat is het soort dingen waar ik nooit aan had gedacht. Het was het coolste om het in verschillende contexten met verschillende mensen te zien en hoe de boodschap zich kan aanpassen aan verschillende individuen.”

David Morris
Country artiest David Morris heeft 4 miljard views verzameld op TikTok. (Met dank aan artiest)

Het nummer maakte ook furore in de hitlijsten en introduceerde een nieuwe generatie in het George Straight-nummer uit 1997 dat het samplede, wat “supercool” was voor David, een diehard fan van de countrymuzieklegende. “Toen ik het nummer oorspronkelijk uitbracht, maakte ik een opmerking in een van mijn berichten dat ik hoopte dat dit nummer misschien een nieuwe generatie zou introduceren bij George Strait”, vertelde hij. “En dat klonk destijds nogal verheven, want laten we eerlijk zijn, de generatie die op TikTok zit, is te jong om echt in George Strait te investeren, of te weten wie hij is. Ja, natuurlijk, als je bent opgegroeid in Texas, of je ouders zijn diehard fans van countrymuziek, dan weet je wie George Strait is. Maar voor de algemene massa, ik denk dat het echt cool was om te zeggen, hey, uit welk nummer komt dit sample oorspronkelijk? En het leuke daarvan was dat ik tientallen berichten en opmerkingen van ouders ontving die me vertelden dat ze van mijn nieuwe nummer houden. Ze groeiden op met het luisteren naar het originele nummer van George Straight, en hun kinderen speelden mijn nummer op TikTok, dus gingen ze het origineel spelen. Dus om die berichten te kunnen lezen en te horen dat een moeder een band met haar dochter heeft gekregen over dit lied en er gesprekken over had, dat was super bevredigend.”

David kreeg niet alleen toestemming en de rechten om de sample te gebruiken, hij kreeg ook een pluim van het team van zijn idool nadat het overweldigende succes van zijn nummer op TikTok interesse wekte voor het OG-nummer. “Het was gewoon geweldig omdat het platenlabel van George Strait contact heeft opgenomen met mijn team en ons feliciteert en bedankte dat we het hadden gedaan”, legde hij uit. ‘Dus dat was best onwerkelijk om te zien, want George Strait heeft mijn hulp niet nodig. Maar het was gewoon geweldig om hem eer te bewijzen en het op de juiste manier te doen en te zien dat het echt werkte.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in