Dancing With the Stars Seizoen 31: TikTok-ster Charli D’Amelio en haar moeder Heidi in de show

0
246


Dansen met de sterren Seizoen 31 is helemaal klaar om binnenkort te beginnen en volgens Deadline is de dansrealityshow op weg om binnenkort de beroemde deelnemers aan te kondigen. Onder hen bevinden zich ook TikTok-ster Charli D’Amelio en haar moeder Heidi. Volgens Deadline zal het moeder-dochterduo in seizoen 31 dansen voor de spiegelboltrofee en het tegen elkaar opnemen.

Charli D’Amelio is een van de beroemdste TikTok-sterren geworden en heeft meer dan 145 miljoen volgers. Van D’Amelio is bekend dat ze erkenning heeft gekregen voor haar schoonheidsvideo’s waarin ze nieuwe producten uitprobeert en voor haar dans. Charli’s TikTok heeft haar optredens tentoongesteld en ze werkte eerder dit jaar ook samen met Derek Hough om een ​​scène uit de film Dirty Dancing uit 1987 na te spelen voor zijn ABC-special Step … Into the Movies met Derek en Julianne.

Charli en haar familie zijn ook verschenen in hun eigen show, The D’Amelio Show, die twee seizoenen is uitgezonden. De realityshow toont D’Amelio’s reis naar het sterrendom van een influencer op sociale media. Het eerste seizoen van acht afleveringen ging over het leven van Charli, Dixie, Marc en Heidi D’Amelio terwijl ze van hun geboorteland Connecticut naar Los Angeles verhuisden. De show toonde ook de geestelijke gezondheidsreizen van zowel Charli als Dixie terwijl ze te maken hadden met haat op sociale media en meer.

Wat betreft Dancing With the Stars, de winnaars van seizoen 31 bleken NBA-ster Iman Shumpert en Daniella Karagach te zijn na een zware concurrentie in de finale van Peloton’s Cody Rigsby, The Talk-cohost Amanda Kloots en Dance Moms-ster JoJo Siwa.

LEES OOK: Charli D’Amelio naar Addison Rae: Dit zijn de 6 rijkste TikTok-sterrenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in