Criminal Minds TikTok gebruikt anime-filter op personages en het ziet er GEWELDIG uit

0
10


Een Criminal Minds TikTok stelt personages Hotch, Morgan, Garcia, Rossi en meer voor als anime-personages met een nieuw filter, en het ziet er geweldig uit.


EEN Criminele geesten TikTok gebruikt het virale anime-filter op personages, wat bewijst dat ze er geweldig uit zouden zien in een mangatekenfilm. Sinds de première op CBS in 2005, Criminele geesten is een van de meest populaire misdaaddrama’s op televisie gebleven. Gemaakt door Jeff Davis, de serie volgt de gedragsanalyse-eenheid van de FBI terwijl ze de gevaarlijkste criminelen van het land volgen, profileren en ontdekken. Met een ensemblecast in de hoofdrol, Criminele geesten heeft in de loop van de tijd een multimediafranchise voortgebracht. Dit omvat twee spin-offs – Criminal Minds: verdacht gedrag en Criminal Minds: Grenzen over en een recente herstart, Criminal Minds: evolutiewaardoor de serie werd gestreamd op Paramount+.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Nutsvoorzieningen, Criminele geesten is de nieuwste serie die als anime wordt voorgesteld, waarbij TikTok-maker Ceri het virale AI Manga-filter op personages gebruikt, wat bewijst dat ze er hoe dan ook geweldig uitzien. Hotch, Morgan, Garcia, Rossi en meer kregen de behandeling in mangastijl. Het blijkt dat het filter er heel echt en indrukwekkend uitziet op de favoriete personages van fans. Bekijk de video hieronder:

Gerelateerd: Gubler’s Criminal Minds Reboot Afwezigheid kan betekenen dat Reid in grote problemen zit


Waarom Criminal Minds een geliefd tv-programma blijft

Criminal Minds Anime TikTok Viral

Er is geen twijfel Criminele geesten heeft een indrukwekkende schare fans verzameld als een van de langstlopende misdaaddrama’s op televisie. Ondanks de talloze reeksen politieprocedures die komen en gaan, Criminele geesten is gebleven, en hoewel het bedoeld was om te eindigen met seizoen 15, was het duidelijk dat kijkers niet genoeg inhoud uit de franchise konden halen. Dus de herstart, Criminal Minds: evolutie, was geboren. Wat het echter onderscheidt van andere series over misdaadonderzoek, is hoe het speciale aandacht besteedt aan de personages, waardoor ze elk een uniek achtergrondverhaal krijgen en ze in de loop van de tijd ontwikkelen. Elk Criminele geesten personage heeft zijn eigen gebreken, en hierdoor kunnen kijkers zich verbonden voelen en met hen omgaan op een manier die vaak over het hoofd wordt gezien in andere misdaadseries. Een voorbeeld hiervan is Agent Rossi (Joe Mantegna), die in de serie drie keer is getrouwd en gescheiden, en tot op de dag van vandaag worstelt met relaties en intimiteit.

Anderzijds, Criminele geesten schrikt er nooit voor terug om de excentriciteit van zijn personages te benadrukken. Terwijl de meeste politieprocedures bestaan ​​uit serieuze, nuchtere wetsdienaren die misdaden oplossen, Criminele geesten viert de eigenaardigheden van de analisten van de BAU, waaronder Garcia’s (Kirsten Vangsness) eigenzinnige persoonlijkheid en overdreven stijl. Spencer Reid ( Matthew Gray Gubler ) gelooft dat hij een beetje schizofreen is, en zijn portrettist heeft verklaard dat hij gelooft dat Reid ook autistisch is. Criminele geesten heeft een unieke reeks misdaaddramakarakters tot leven gebracht, en dat helpt om op te vallen.

Ten slotte, terwijl de meeste politieprocedures zich richten op het daadwerkelijke misdrijf of de gebeurtenis die ze onderzoeken, Criminele geesten gaat nog een stap verder door kijkers naast de personages te laten opgroeien. Hoewel ze de slimste en beste van de FBI zijn, hebben ze tijdens hun tijd bij de BAU enkele ernstige fouten gemaakt, waardoor er ruimte is voor groei en verbetering. Terwijl Criminele geesten blijft het lot van enkele van de meest geliefde personages in de lucht hangen Evolutietot grote ongenoegen van fans, valt niet te ontkennen dat het een blijvende erfenis is op misdaadtelevisie.

Volgende: Waarom Thomas Gibson werd ontslagen uit Criminal Minds

Bron: @cerisnaps/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in