Create Real Estate plaatst hilarische reactie op ‘sleazy’ man op TikTok

0
9


Een in Melbourne, Australië gevestigd vastgoedbedrijf heeft een ingenieuze manier bedacht om om te gaan met “slonzige” klanten die zijn agenten kraken.

Create Real Estate ging onlangs naar sociale media met een screenshot-berichtthread van een persoon die een woning wil huren.

De man genaamd ‘John’ zei: “Ik zag je profiel op realestate.com – ik vroeg me af of je me zou kunnen helpen een plek te vinden. Ik ben op zoek naar een huis met drie slaapkamers en twee slaapkamers in Sunshine.”

De makelaar antwoordde: “Hé John, ik heb een paar aanstaande woningen beschikbaar. Wilt u een afspraak maken om verder te overleggen?”

TikTok
Een Australische makelaar plaatste haar hilarische reactie op een “slonzige” man die haar een bericht stuurde op TikTok.
TikTok/createvicrealestate

Toen kwam de Sleaze naar buiten: “Nee, dank je, stuur alsjeblieft de adressen door voor open huizen die je zult bijwonen, zodat ik je kan zien [wink face emoji]”.

Omdat hij het niet had, stuurde de agent een spraakbericht.

‘Hé John, hier is Mieka. Yep – We hebben een paar openingen waar je bij kunt zijn, ik stuur de adressen. Het is gewoon… Oh mijn god! …” zei het spraakbericht voordat het begon met meer dan 20 seconden aan auto-ongelukgeluiden.

Maak onroerend goed
Creat Real Estate heeft 1,2 miljoen volgers verzameld op Tiktok.
TikTok/createvicrealestate

Het bedrijf bestempelde de video op TikTok: “Hoe te voorkomen dat slonzige kerels je ooit nog berichten sturen.”

TikTokers prees de oplossing.

“Dit maakte me zo veel meer aan het lachen dan het zou moeten”, zei iemand.

“Als het volgende meisje met wie ik mijn schot schiet niet zo ver gaat, dan wil ik haar niet”, zei een ander.

Het bedrijf heeft met succes het platform aangeboord met zijn hilarische inhoud waarbij zijn personeel betrokken is, met 1,2 miljoen volgers en miljoenen views.

De meest populaire video op het account van het bedrijf geeft volgers een kijkje in de nuchtere kantoorcapriolen van het bedrijf.

Het toont agenten met een dik Australisch accent terwijl ze jargon naar hun drukke collega slingeren en werd meer dan een miljoen keer bekeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in