“Costco Doors” zijn trending op TikTok – hier is waarom je er een zou willen hebben

0
144


Verhuizen, thuiskantoren. Er is een nieuwe functie die huiseigenaren toevoegen.

Volg voor meer inhoud zoals deze

Maak kennis met de Costco-deur. Het is een eenvoudig maar briljant concept dat viraal gaat op TikTok en Instagram. Wat maakt het zo speciaal? Het is een deur in uw garage die rechtstreeks aansluit op uw voorraadkast, zodat u uw boodschappentassen op de kortst mogelijke afstand kunt verplaatsen.

Voor iedereen die in bulk koopt bij retailers zoals Costco – vandaar de naam – kent u het gevoel (en de worsteling) om uw boodschappen door de keuken te moeten dragen om de voorraadkast te bereiken, en dan weer terug te gaan naar de garage om de andere tassen te halen.

Met de Costco-deur bespaart u zowel tijd als moeite.

Er is ook een grotere versie. In de volgende video loopt gebruiker @stephaniebuildsit door een enorme voorraadkast met een deur van normale grootte als Costco-deur. Ze waarschuwt echter dat de grotere versie alleen geschikt zou zijn voor grote voorraadkasten, omdat in een kleine voorraadkast de deur alleen ruimte in beslag zou nemen die bedoeld was voor planken en opslag.

Het is niet voor iedereen, aangezien Costco-deuren een garage naast een keuken vereisen (sorry, appartementsbewoners), maar voor degenen die er een kunnen installeren, is het zo handig. Het komt bijvoorbeeld ten goede aan senioren en mensen met een handicap. Voor anderen kan het op de lange termijn pijntjes en kwalen voorkomen.

“Er is niets dat ik meer haat dan het dragen van zware tassen naar boven”, luidt een opmerking. “Dit zou geweldig zijn voor mijn rugpijn.”

En, zoals sommige gebruikers opmerkten, kan het ook dienen als een brandtrap of een geheime deur naar een veilige kamer.

“Perfect voor een snelle ontsnapping in het geval van indringers”, zei een gebruiker, terwijl een ander eraan toevoegde: “Het kan ook leiden tot een veilige kamer als het correct is gepositioneerd.”

Maar vergeet niet uw Costco-deur te sluiten, u wilt niet dat wasberen deze gebruiken als gratis toegang tot een onbeperkt buffet.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in