“Corn Kid” gaat viraal op TikTok en verheugt miljoenen op internet

0
95


We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat internet in dit jaar van onze Heer (Beyoncé) 2022 een nachtmerrieachtig hellandschap van radicalisering, verdeeldheid en wanhoop kan zijn. Maar zo nu en dan klinkt er boven het lawaai van de sociale media een stem uit die zo ernstig is dat hij ons eraan herinnert dat internet ook een reeks verbonden, creatieve gemeenschappen is. Meest recentelijk is die herinnering gekomen in de vorm van Corn Kid aka #CornKid aka #TheCEOofCorn. Als je hier geen zin in hebt, ga dan bij elkaar zitten. Hier is alles wat je moet weten over “Corn Kid” die viraal is gegaan op TikTok.

“Corn Kid” begon op de webserie Reces therapie.

Reces therapie, die in 2021 werd gelanceerd, toont komiek en acteur Julian Shapiro-Barnum die anonieme kinderen interviewt in speeltuinen in New York City. De discussies zijn de perfecte mix van hartverwarmend en hilarisch en vinden de perfecte balans tussen chaos en charme. (Dat is waarschijnlijk de reden waarom het Instagram-account van de serie 2,2 miljoen volgers heeft.)

In een recent interview interviewde Shapiro-Barnum een ​​vroegrijp kind dat poëtisch werd over zijn zeer favoriete groente (die hij op dat moment toevallig at): maïs!

“Sinds mij werd verteld dat maïs echt was, smaakte het goed”, legt hij uit (geen verder woord over of hij ooit disgeloofde dat maïs echt was), “maar toen ik het met boter probeerde, veranderde alles!”

“Kijk eens naar dit ding!” zegt hij op een ander punt. “Ik kan me niets mooiers voorstellen!”

Hij slaagt er zelfs in om een ​​catchphrase in de jaren 80 sitcom-stijl vast te stellen – “Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben!” (Bij het horen van het bulderende gelach van de volwassenen om hem heen, vraagt ​​hij ongelovig “Wat?! Het is maar een woordspeling over maïs!”)

De post op Instagram heeft meer dan 1,2 miljoen likes verzameld (om dat in perspectief te plaatsen: Reces therapie berichten hebben over het algemeen tussen de 50.000 en 200.000 likes).

Tariq is bekend geworden als de CEO van Corn.

Een muzikale remix van zijn interview ging al snel viraal op TikTok.

De kleine jongen wiens naam (waarvan we later leren) Tariq is, ging nors viraal in zijn eigen ritus en inspireerde TikTok-gebruiker @schmoyoho om zijn interview te remixen op muziek en het. is. een boef. Samen met Tariq op het toetsenbord en vocale harmonie, gebruikte @schmoyoho anders alleen audio van het interview… maar maakte het muzikaal. Het resultaat is een heerlijke oorwurm die het onschuldige enthousiasme van het originele interview weergeeft.

De ode aan Corn Kid ging nog viraler dan de originele post en verdiende meer dan 5,6 miljoen graag binnen een week. “Wanneer raakt dit Spotify”, grapt een TikTok-gebruiker = d / misschien niet helemaal een grapje in de opmerkingen.

“Ik koop vanavond niet alleen maïs in de winkel omdat dit nummer de hele dag door mijn hoofd spookt”, zei een ander.

“Als dit binnen een maand niet het meest virale geluid in de TikTok-geschiedenis is, zal ik teleurgesteld zijn”, verklaarde een derde. “Puur gezond, het is fantastisch… het is… [corn emoji].”

Omdat TikTok TikTok is, hebben duizenden mensen het nummer nu voor hun eigen doeleinden gebruikt, door het te gebruiken voor tutorials over recepten, schattige animaties, muzikale duetten en video’s van het voeren van beren (nee, echt) om er maar een paar te noemen.

Tariq deed een tweede interview met Shapiro-Barnum.

Na zijn virale moment ontmoette Tariq Shapiro-Barnum opnieuw om de vitale kwestie van (wat anders) maïs opnieuw te bezoeken. Het belang van maïspauzes, het uitvinden van een maïsdans en hoe je een maïsvriend kunt zijn. Tariq gaf ook doordacht advies over hoe volwassenen vreugde kunnen vinden (herinner je je toen ze kinderen waren) en enkele leuke feiten over Komodo-draken (een terugroepactie naar een andere virale Reces therapie aluin).

Tariq geeft advies over maïs en vreugde en door maïs.

Hij vertelde ook over zijn virale roem. “Het is gewoon geweldig om te zien dat iedereen iedereen gewoon steunt, als er negatief is” [sic] ter wereld”, zei hij.

“Corn Kid” is beschikbaar voor cameo’s.

Tariq profiteerde van zijn virale moment door zich bij Cameo aan te sluiten en gepersonaliseerde video’s aan te bieden als “Corn Kid”, variërend van $ 145 tot bedrijfsvideo’s $ 400. (Word betaald, Tariq!) Afgaande op voorbeeldvideo’s die beschikbaar zijn op zijn pagina, lijkt hetzelfde enthousiasme en zoetheid ook aanwezig te zijn in gepersonaliseerde video’s, wat logisch is: je kunt dit soort zoetheid en enthousiasme niet faken… ook , hij wordt duidelijk aangedreven door maïs, ook wel klonterig, knobbelig goud genoemd!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in