Cork Business is zevende meest bekeken restaurant op TikTok

0
159


CORK’S Okura Japanese Cuisine is volgens het influencer-marketingbureau Ubiquitous gerangschikt als het zevende meest Tik-Tokable-restaurant in Ierland.

Nu TikTok Google inhaalt voor zoekopdrachten onder Generatie Z, gebruiken mensen de app om alles te bekijken, van schoonheidsproducten tot bars en restaurants en vakantiebestemmingen.

Ubiquitous heeft onthuld dat Okura Japanese Cuisine, in Douglas, op de zevende plaats staat in de lijst van Ierlands meest Tik-Tokable restaurants en bars.

Het bureau ontdekte dat gastronomisch eten het favoriete type restaurant was, waarbij 22% van de video’s onder deze categorie viel, gevolgd door Italiaans, met 14%.

In Ierland was Amy Austin, in Dublin, het meest TikTok-ed restaurant, ook in de top 25 van de wereld, terwijl Nusr-Et, in Londen, bovenaan de wereldwijde lijst stond met 21,6 miljard views op de app.

Ubiquitous analyseerde honderden van de meest populaire video’s in de app onder restaurantspecifieke hashtags om een ​​lijst met vaak voorgestelde locaties bovenaan het algoritme van de applicatie samen te stellen, en verwees vervolgens naar de lijst door de locaties op TikTok te doorzoeken om hun viraliteit op de platform.

Ubiquitous hield ook rekening met de mening van zijn team van socialemedia-experts om de viraliteitsfactor van deze hotspots te helpen berekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in