Controversiële TikTok start discussie over voedselkwaliteit in Disney Parken

0
136


Er zijn meer dan 200 verschillende eetgelegenheden in het Walt Disney World Resort. Van Disney Springs tot Walt Disney World Resort-hotels tot Disney Parken, er is voor elk wat wils, overal!

tusker house donald duck
Krediet: Disney

Gerelateerd: Disney World-gast teleurgesteld over eten, zegt dat het “fast food op zijn best” is

Het meest besproken zijn eetgelegenheden in Magic Kingdom, EPCOT, Disney’s Hollywood Studios en Disney’s Animal Kingdom. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of waar je verblijft, je zult hoogstwaarschijnlijk ten minste één Disney Park bezoeken tijdens je Walt Disney World Resort-vakantie.

Op TikTok maakte John Vitale (@johndoesdis) een video waarin hij zijn controversiële mening over Walt Disney World-restaurants uiteenzet:

@johndoesdis

Noem er een die ik zal wachten😴 #disney #disneyparks #disneyfood #waltdisneyworld #disneyland #disneyworld #wdw #fyp #disneyplusvoices #distok #disneylife #johndoesdis

♬ origineel geluid – We Are Lost

In de video van Vitale is te zien hoe hij in de auto zit en rondkijkt terwijl een populair TikTok-nummer op de achtergrond speelt. Tekst op de video luidt:

“Ik moet nog eten [at] een restaurant in een Disney Park dat goed was. Restaurants in Disney Springs/resorts zijn veel beter dan de restaurants die in de parken worden aangeboden. Ik neem House of Blues of Ohana over elk restaurant in een van de 4 Walt Disney World-themaparken”

“Noem er een die ik zal wachten”, daagde Vitale andere Disney Parks-fans uit. Veel fans stelden Skipper Canteen en Liberty Tree Tavern in Magic Kingdom voor; Vitale antwoordde dat de laatste gewoon “midden” was.

borduur Disney-personages
Krediet: Disney

“Ben je ooit bij EPCOT geweest?” een opmerking gelezen, waarop Vitale antwoordde: “Kraampjes zijn beter dan de eigenlijke restaurants 😅”

Gerelateerd: Ultieme gids voor Downtown Disney in Disneyland

Het enige restaurant dat Vitale’s keurmerk kreeg, was Yak en Yeti, een extern restaurant met bediening aan tafel in Disney’s Animal Kingdom. “Dat is mijn enige uitzondering, want het is buitengewoon goed”, schreef Vitale.

Beoordeel The BOATHOUSE Disney Springs
Krediet: ITG

Een paar commentatoren waren het met Vitale eens. ‘Het is waar, ik heb in Boat House in Disney Springs gegeten. Goed eten en geweldige service”, schreef dara___ann. “Nog een video die dat bewijst” [Disneyland Resort] is beter omdat die restaurants 👩‍🍳💋 zijn,” zei @aundraya_h.

De meesten zeiden echter dat Vitale ongelijk had en suggesties gaf zoals Space 220, Tusker House en The Hollywood Brown Derby. “Zeg me dat je geen smaak hebt zonder het me te vertellen,” betoogde @hreed__22.

Denk je dat restaurants in Disney Parken de moeite waard zijn?

Houd er rekening mee dat het verhaal dat in dit artikel wordt beschreven, is gebaseerd op een persoonlijke ervaring van Disney Parks-gasten. Geen twee gastervaringen zijn hetzelfde, en dit artikel komt niet noodzakelijk overeen met de persoonlijke opvattingen van Inside the Magic over de activiteiten van Disney Parken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in