CO-meisje neergeschoten tijdens het filmen van een dans voor TikTok: officials

0
112


Op 7 augustus Sgt.  Volgens de beëdigde verklaring rapporteerden Michael Martinez en agent Josh Hill van de politie van Monte Vista aan 333 Monroe Street over meldingen van een schietpartij.

Op 7 augustus Sgt. Volgens de beëdigde verklaring rapporteerden Michael Martinez en agent Josh Hill van de politie van Monte Vista aan 333 Monroe Street over meldingen van een schietpartij.

Getty Images/iStockphoto

Een tienermeisje werd doodgeschoten tijdens het dansen voor een TikTok in Monte Vista, Colorado.

Drie tieners hadden zich verzameld bij het huis in Monte Vista en maakten video’s voor TikTok, aldus een beëdigde verklaring in de zaak. Een van de tieners pakte een pistool dat toebehoorde aan Emiliano (Emilio) Vargas, 21, de kleinzoon van de huiseigenaar, Madelyn Padilla, volgens de beëdigde verklaring.

“Het is gewoon gebeurd”, zei een tiener, volgens de beëdigde verklaring.

Toen de politie arriveerde en reageerde op een oproep over een schietpartij, vonden ze het tienermeisje met een schotwond in het hoofd en een Glock 19-9 mm kanon op een bed in de buurt, aldus de beëdigde verklaring.

Vargas, de eigenaar van het pistool, vertelde de politie dat hij niet ter plaatse was toen het schot werd afgevuurd, volgens de beëdigde verklaring. Hij wordt beschuldigd van het niet veiligstellen van een vuurwapen en het onrechtmatig verstrekken of toestaan ​​van het bezit van een pistool aan minderjarigen.

Twee meisjes werden beschuldigd van roekeloze doodslag en het bezit van een pistool, zei de politie van Monte Vista, volgens The Denver Post.

Ondanks geruchten, “was er geen bewijs om te bevestigen of te suggereren” dat de dood van het slachtoffer een zelfmoord was, volgens een persbericht op Facebook door de politie van Monte Vista.

Monte Vista ligt ongeveer 220 mijl ten zuiden van DenverLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in