Clip van prinses Anne duikt weer op op TikTok en toont haar brutale persoonlijkheid – ‘Oh ga weg!’ | Koninklijk | Nieuws

0
63


De Princess Royal vierde maandag haar 72e verjaardag en onder de eerbetonen en vriendelijke berichten deelden fans hun favoriete momenten van de royal. Een opnieuw opgedoken clip is gemaakt van mei vorig jaar toen prinses Anne het Jack Berry House-rehabilitatiecentrum voor gewonde jockeys in Noord-Yorkshire bezocht.

Op 24 mei 2021 vloog Hare Koninklijke Hoogheid naar het gebied voor een koninklijk bezoek en hield ze zich ook bezig met aspecten van haar passie voor paardrijden.

De video op TikTok heeft 34.500 likes gekregen en toont Anne die in het centrum arriveert en een grapje maakt met een paar fans die op haar wachtten.

De Princess Royal werd per auto vanuit haar helikopter naar het centrum gebracht waar ze zichtbaar geschrokken was dat er mensen stonden te wachten om een ​​glimp van haar op te vangen.

Fans hebben haar opgewektheid en nederigheid ingenomen met een gezegde: “Hou zoveel van haar! Ik wou dat ze de kroon kon erven.”

Royal fans Emma Dodsworth en Lisa Watkins waren klaar met het werk in Malton en zagen een helikopter naderen.

Destijds was bekend dat Tom Cruise in het gebied aan het filmen was voor ‘Mission: Impossible’.

Het paar merkte echter het koninklijke insigne aan de zijkant van het vliegtuig op.

Lisa, manager van Parnaby’s in Malton, zei: “Emma en ik, we zijn dol op de koninklijke familie, dus we konden het niet missen.

“We stopten en parkeerden de auto en renden waar de helikopter landde, maar er was alleen de piloot.

LEES MEER: Koninklijke Familie LIVE: Meghan en Harry ’totaal mislukt’ genoemd

Hare Koninklijke Hoogheid opende in juni 2015 het revalidatiecentrum van £ 3,1 miljoen en is herhaaldelijk uitgeroepen tot de hardst werkende koninklijke.

Als reactie op de clip prezen TikTok-gebruikers de Princess Royal, waarbij @stephanie zei: “Ze is mijn favoriet omdat ze zo brutaal is.”

@christipyles toegevoegd: “The Princess Royal is mijn absolute favoriet!”

Ondertussen zei gebruiker @hm: “Blij dat ze eindelijk het respect krijgt dat ze verdient.”

Voor veel koninklijke fans is de persoonlijkheid van prinses Anne een dierbare herinnering aan haar overleden vader prins Philip, die bekend stond om zijn humor en brutaliteit.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in