Clinique lanceert TikTok Influencer Program #CSuite

0
68


Als onderdeel van Clinique’s voortdurende toewijding om consumenten te ontmoeten waar ze zijn en te profiteren van het recente TikTok-succes van het merk met zijn Almost Lipstick in Black Honey en #ZitHappens virale momenten), heeft Clinique een groep van acht verschillende individuen aangeboord, de #CSuite genaamd, om honderden te creëren. van stukjes inhoud voor de sociale kanalen van Clinique in de komende maanden, in een poging om TikTok-makers te betrekken en Clinique-consumenten kennis te laten maken met hun authentieke en unieke lens.

De #CSuite (afkorting van Clinique Suite) influencers omvatten een groep make-upartiesten, dermatologen en influencers die boeiende inhoud hebben gemaakt voor de jongere consumenten van Clinique, zoals make-uptutorials, productontdekkingscontent, trendspotting, entertainment en meer.

Ter voorbereiding op de ontwikkeling van inhoud woonde de groep een oriëntatiereis van Clinique bij in NYC en ontmoette ze bedrijfsleiders om het merk beter te begrijpen en een educatieve, collaboratieve dialoog over schoonheid en huidverzorging te bevorderen. Dit initiatief bouwt voort op Clinique’s compromisloze positionering – de passie en standaard van het merk voor productontwikkeling, en belooft de huid van alle consumenten te verzorgen, zoals alle huid gezien, verzorgd en vereerd moet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in