Chipotle-medewerker roept klant die TikTok-hackmaaltijd heeft besteld

0
39


Een TikTok Chipotle-bestellingshack laat een medewerker de klant bellen die het heeft gebruikt om geld te besparen op hun bestelling.

In de techniek gedemonstreerd door TikTok-maker Serena Gonzales, bestellen klanten al hun Chipotle-kombevestigingen als zijkanten, waardoor de kosten dalen tot iets minder dan $ 4. Chipotle-medewerker Christina (@christinamaeeeee) zette een klant echter op scherp voor het gebruik van de hack.

“Ik zeg alleen maar TikTok, je hebt me in de war gebracht”, zegt ze in de video. ‘Omdat iemand net deze taco’s heeft besteld. Naast het bestellen van deze taco’s, willen ze twee kanten van tomaat, twee kanten van groen, twee kanten van zure room, een kant van maïs, een kant van zwart, een kant van bruine rijst en een kant van witte rijst. TikTok je hebt me in de war gebracht, want ik kan dit niet maken. Kijk naar dit alles.”

Vervolgens toont ze de papieren zak vol met afzonderlijk verpakte zijkanten in kleine plastic bakjes.

@christinamaeeeee jullie kunnen maar beter door de rij gaan omdat ik het niet in dml heb #chipotletacos #chipotleworker #chipotleworkerproblems #prettygirlsworkinginfastfood ♬ origineel geluid – user83874087468434

Als ze de bestelling naar de klant brengt, bevestigt ze met hem dat hij heeft geleerd om de bestelling via TikTok te doen.

“Ik heb het nooit gedaan, het is de eerste keer dat ik het probeer”, zegt de klant.

“Dat doe ik nooit meer”, reageert Christina.

“Als het jullie allemaal een hoop werk is, dan hoef ik het niet te doen”, antwoordt de klant.

Sinds het werd gedeeld op 31 augustus, werd de video van Christina maandag meer dan 255.000 keer bekeken. Sommige kijkers vonden de hack overbodig, omdat het extra werk opleverde voor Chipotle-medewerkers.

“Tiktok probeert het systeem te hacken en maakt het werk voor iedereen moeilijker”, schreef een commentator.

“Jullie, het is een online bestelling, wat betekent dat het voor een bepaalde tijd klaar moet zijn”, deelde een andere kijker mee. “Het vertraagt ​​​​iedereen en dan gaan jullie klagen.”

“Negeer de opmerkingen … zo bestellen omdat je blut bent, is dom lol maakt zeker meer werk voor je”, beweerde een derde.

Anderen waren van mening dat de hack nuttig was en geen betekenisvolle impact had op het werk van Chipotle-medewerkers.

“Je doet toch gewoon de toppings in een kopje?” een commentator schreef. “Leg de kopjes op een rij en schep ze weg! Is er iets dat ik mis?”

“Waarom zeggen mensen dat ze xyz niet gaan doen alsof het niet jouw taak is?” een tweede betoogde.

“Als het een kom was, zou het hetzelfde zijn?” nog een TikToker toegevoegd. “Krijgen jullie meer betaald voor het maken van een kom?”

The Daily Dot heeft contact opgenomen met Christina via Instagram direct bericht over de video, evenals met Chipotle rechtstreeks via e-mail.

*Eerste publicatie: 5 september 2022, 12:34 uur CDT

Brooke Sjoberg

Brooke Sjoberg is een freelance schrijver voor de Daily Dot. Ze studeerde in 2020 af met haar Bachelor in Journalistiek aan de Universiteit van Texas in Austin.

Brooke Sjoberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in