Chiefs haalden hilarische TikTok-grap uit met Chris Jones en andere sterren (video)

0
122


De Kansas City Chiefs hadden zin in kattenkwaad, dus haalden ze een hilarische grap uit met een aantal spelers die viraal ging op TikTok.

De Kansas City Chiefs hadden zin in wat kattenkwaad, dus haalden ze een hilarische grap uit met verschillende sterspelers die viraal gingen op TikTok. Ze verstopten een opgezette bobcat in de kamers van een paar spelers terwijl ze weg waren en verzamelden enkele grappige reacties.

Verschillende spelers werden voor de gek gehouden en vertoonden angstige reacties voordat ze een tweede blik wierpen en zich realiseerden dat het geen echte bobcat was. Spelers die angstig achteruit sprongen nadat ze hun deur aanvankelijk hadden geopend, zijn onder meer Chris Jones, Zayne Anderson, George Karlaftis en Leo Chenal.

Andere spelers wisten meteen dat het een grap was en vonden het best komisch. Frank Clark en Travis Kelce kregen te zien dat ze de deur openden en uitbarsten over de onschuldige grap. Trent McDuffie werd getoond met de mededeling: “Ik wist niet of het echt was of niet.”

https://www.tiktok.com/@chiefs/video/713357675676683566?_r=1&_t=8VBc8qZR2gU&is_from_webapp=v1&item_id=7133357675676683566

Een beetje humor kan het team helpen om weer een competitief seizoen tegemoet te gaan. Ze vertonen veel tekenen van potentieel na hun finale van het voorseizoen, dus de momenten van humor kunnen hen helpen bij te komen van dagen van strikte zaken.

Kansas City Chiefs zal naar verwachting een goed seizoen in 2022 hebben

De Chiefs zijn de afgelopen seizoenen naar voren gekomen als een team om bang voor te zijn in de NFL. Vorig seizoen gingen ze met 12-5 naar de play-offs. Ze wonnen de AFC West-divisie en wonnen hun eerste wedstrijd van de Divisional Championships tegen de Buffalo Bills.

Ze werden later geëlimineerd uit de play-offs na verlies tegen de Cincinnati Bengals in het Conference Championship, die uiteindelijk de Super Bowl haalden.

Ze wonnen de laatste twee van hun drie wedstrijden in het voorseizoen dit seizoen, en ze zullen hun debuut in het reguliere seizoen maken op 11 september tegen de Arizona Cardinals.

De Chiefs wonnen de Super Bowl in 2020, dus ze zijn niet ver voorbij hun eigen succes. Ze hebben een goede selectie en een competitief seizoen voor de boeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in