Cheesy Fiesta Potatoes TikTok Recepten Gelijkaardig aan Taco Bell

0
76


Als je in de stemming bent voor wat kaasachtige, gefrituurde goedheid, denk je er misschien aan om een ​​bestelling van Taco Bell’s Cheesy Fiesta Potatoes te bestellen. Maar hoe zit het als je geen zin hebt om $ 10 te betalen voor kosten en bezorging en je het huis op geen enkele manier kunt verlaten? Dat is het moment waarop je je wendt tot TikTok en je eigen kijk op Cheesy Fiesta Potatoes-recepten vindt. Ook al komen ze niet met een Baja Blast, deze versies van het Taco Bell-menu-item lijken zo op elkaar dat ze een van je favoriete kanten kunnen worden (of volledige maaltijden – ik ben hier niet om te oordelen).

Taco Bell is een van die plekken die je kunt raken als een heel specifieke hunkering toeslaat, want waar anders krijg je een Cheesy Gordita Crunch met een Doritos Locos Taco-shell en een Crunchwrap Supreme? Gesmolten nacho-kaas is een van de kenmerken van de meest geliefde menu-items van de keten, en het is het meest prominent aanwezig in de klassieke Cheesy Fiesta Potatoes. Volgens het Taco Bell-menu is het gemaakt met gekruide aardappelen, magere zure room en nacho-kaassaus. Dat klinkt vrij eenvoudig te repliceren, maar hoe weet je zeker dat je de juiste smaakmakers gebruikt of die perfecte nacho-smaak in je queso krijgt? Om je te helpen, hebben veel TikTokers hun eigen versie van het recept gedaan. TBH, elk ziet er beter uit dan de vorige, dus het kan zijn dat je er meer dan één moet proberen om je favoriet te vinden.

Taco Bell heeft immers ooit de Cheesy Fiesta Potatoes weggehaald in augustus 2020, om ze terug te brengen in maart 2021. Liever veilig (met een copycat-recept op zak) dan spijt hebben als het menu-item zou verdwijnen opnieuw.

Kaasachtige Aardappelen Met Jalapeños

Om het recept van TikToker @moribyan te maken, moet je wat Idaho-aardappelen bij de hand hebben, evenals enkele gewone kruiden, kaas, groene uien en jalapeños. Je schilt en snijdt vijf Idaho-aardappelen, bestrooi ze met chilipoeder, knoflookpoeder en gedroogde koriander, samen met komijn, paprika, oregano, zout en uienpoeder. De knapperigheid komt van de plantaardige olie. Na het bakken en afkoelen, bedek ze met nacho-kaassaus – dit lekkere recept voor nacho-kaas van Fifteen Spatulas is een geweldige optie – en zure room. Je kunt ook wat gehakte koriander en jalapeño-plakjes toevoegen voor wat extra pit.

Luchtgebakken kaasachtige aardappelen met taco-kruiden

Dit recept van TikToker @avneets.eats houdt de kruiden eenvoudig met taco-kruiden en gebruikt de airfryer om het echt krokant te maken. Om de eenvoud gaande te houden, bedek je het met dit vijf-ingrediënten nacho-kaassausrecept van Cookie Rookie op Yummly. Om de kant van @avneets.eats af te maken, heb je zure room en groene uien nodig.

Taco Bell Kruiden Kaasachtige Aardappelen

Ga voor eenvoudig en authentiek naar @thestayathomecook op TikTok. Dit recept heeft maar een paar ingrediënten nodig: Taco Bell merk taco kruiden, een blikje nacho kaas, aardappelen en zure room. Levelen met de T-Bell-kruiden lijkt een goede keuze.

Veganistische kaas gemaakt van aardappelen

Wil je het goedkope feest zonder alle zuivel? Zorg ervoor dat je de aardappelen verdubbelt, want dit veganistische kaasrecept van TikToker @aboutthismuch gebruikt gekookte aardappelen als basis van een veganistische kaas. Met de toevoeging van voedingsgist en andere ingrediënten blijkt het de perfecte gele kleur en consistentie te zijn om je knapperige aardappelen te toppen. Je kunt elk van de bovenstaande aardappelrecepten gebruiken om je basis te krijgen. Maak het geheel af met een veganistische zure room uit de winkel of probeer dit Yummly-recept van Healthier Steps.

Met nogal wat manieren om je Taco Bell Cheesy Fiesta Potatoes-recepten van TikTok te krijgen, kun je ernaar uitkijken om thuis van Fourth Meal te genieten in plaats van in de drive-thru.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in