Cheers Singapore verontschuldigt zich voor koppig TikTok-wannabe-personeel dat de politie treitert (video’s)

0
14


Gemakswinkel Cheers bood zijn excuses aan voor een niet zo vrolijk incident waarbij een irritante medewerker betrokken was die onlangs politieagenten lastigviel.

TikTok-gebruiker @Confederateginger, die Jonathan heet, hield zichzelf gisteren voor de gek in een reeks video’s die hij filmde van politieagenten die een melding probeerden te onderzoeken die hij op zondag in de Lau Pa Sat-vestiging van de supermarkt had gedaan

De steeds erger wordende reeks gebeurtenissen begon toen Jonathan weigerde zijn identiteitskaart aan agenten te tonen nadat hij beweerde dat een dronken man de winkel binnenkwam en problemen probeerde te veroorzaken door hem te beledigen en zich voor te doen als een politieagent die hem dreigde te arresteren.

“Ik word beschermd door de camera van mijn baas, ik bega nooit een overtreding. Waarom heb je mijn ID nodig?” zei Jonathan, terwijl hij de camera verwees naar de bewakingscamera’s van de winkel.

“Ik ben een werknemer, ik ben niet op straat, weet je,” voegde hij eraan toe.

@confederateginger #fyp #viral #singapore ♬ origineel geluid – Jonathan

Jonathan, die de winkel alleen bemande, stopte om voor klanten te zorgen terwijl hij de agenten bleef opnemen, ook al vroegen ze hem meerdere keren om te stoppen.

Hij probeerde ook ruzie te maken met de agenten door hen de les te lezen over de waarschijnlijkheid van valse rapporten en te ontkennen dat ze de winkel konden sluiten om hun onderzoek uit te voeren.

‘Dat bestaat niet, er is geen verstoring van de zaken alleen maar vanwege politiezaken,’ zei Jonathan.

Tegen het einde van de video’s raakte hij in paniek toen agenten hem probeerden te arresteren nadat hij meer dan drie waarschuwingen had gekregen om zijn identiteit te tonen en dat zijn filmopnamen hun onderzoek “belemmerden”.

De video’s zijn in totaal meer dan vijf miljoen keer bekeken.

“[Singapore Police Force] misdadigersgedrag’, luidde een van de video-onderschriften.

@confederateginger ♬ origineel geluid – Jonathan

Het spijt ons voor hem

In een gisteren geposte verklaring probeerde Cheers Jonathan niet te verdedigen en verontschuldigde zich in plaats daarvan voor het “onrust” dat hij veroorzaakte. Ze zeiden dat ze volledig zouden meewerken met de autoriteiten en de werknemer zouden hebben “geadviseerd” en hem met administratief verlof zouden hebben gestuurd.

“We willen het publiek verzekeren dat ons personeel onze volledige medewerking en naleving zal bieden bij het verlenen van hulp aan de autoriteiten”, schreef het.

Andere verhalen die je moet bekijken:

IKEA Singapore verwijdert dozen na virale Tiktok die beweert te laten zien dat ze ‘besmet zijn met insecten’
Nadat het merk zei dat de plaag niet van hen kon komen, ging de klant terug naar de winkel en sloeg een van de dozen dicht om te laten zien dat er insecten uit vielen. Lees verder.

19 december 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in