“Cbat” van Hudson Mohawke gaat viraal op Tiktok en Reddit

0
115


Als je me een maand geleden had verteld dat ik mijn hele Labor Day-weekend zou doorbrengen met een willekeurige (en onuitstaanbare) beat uit 2011 in mijn hoofd dankzij een virale TikTok… mij de afgelopen twee jaar bijna elk weekend. Maar ik had je geloofd minder als je me had verteld dat willekeurige beat er een was waar een man zijn vriendin mee neukte totdat ze hem eindelijk vertelde – na twee (!) jaar (!) – dat het niet werkte voor haar, en dat hij postte over zijn raadsel op Reddit, en toen ging de Reddit-thread viraal op TikTok, en nu is het overal op internet en … ik weet gewoon niet zeker wat we hebben gedaan om dit te verdienen. Het had een rustig lang weekend moeten worden.

Laat me een back-up maken.

Ongeveer een week geleden ging een Redditor genaamd r/TylerLife naar een subreddit genaamd Today I Fucked Up om te schrijven dat hij, een 25-jarige man, het gevoel had dat hij “een beetje stijf was en vrijwel geen idee had wat ik was doen” toen hij voor het eerst seks begon te hebben (eerlijk!) Dus maakte hij een seks-afspeellijst voor zichzelf. Het is zijn verdienste dat dit eigenlijk een heel goed idee is – seksafspeellijsten kunnen een eersteklas hulpmiddel zijn om je tempo te verbeteren terwijl je de daad doet. Maar helaas voor r/TylerLife (maar vooral voor de 20-jarige vriendin van r/TylerLife) was zijn favoriete nummer om op te knallen “Cbat” van de Schotse DJ Hudson Mohawke, wat, om het vriendelijk te zeggen, de meest robo-aangrenzende techno is. beat die ooit heeft bestaan ​​in de geschiedenis van EDM. (Elke keer als ik erover nadenk, herinner ik me die scène op Spongebob waar Meneer Krabs probeert zijn favoriete liedje uit te leggen tegen een radio-dj en hij kan alleen maar zeggen: “Beep boop boop bop beep.”) (Echte mensen weten het.) Je kunt het hele ding hier beluisteren.

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

En luister, ik probeer niemand zijn yum te belazeren, want als er één ding is dat ik heb geleerd als redacteur voor seks en relaties, is het dat er verschillende streken zijn voor verschillende mensen (heel, uh, letterlijk, in dit geval). Als je van semi-consistente pow-pow-penetratie in de Optimus Prime-familie houdt, ben ik heel blij voor je. Maar het punt is, de vriendin van r/TylerLife is niet een van die mensen, en na twee jaar dit onuitsprekelijke te hebben doorstaan? Ex Machina-geïnspireerd robo-sex, ze sprak eindelijk, waardoor het ego van r / TylerLife zo gewond was dat hij geen andere keuze had dan zich tot Reddit te wenden:

“Ik begrijp niet waarom het haar twee jaar heeft gekost om me te vertellen dat ze een hekel heeft aan dat nummer, het is een goed liefdeslied met een goed ritme”, zei hij. drong aan op schreef. (Mijn kerel, dat is het duidelijk niet.) “Ik heb het gevoel dat ik het zo verkloot heb dat ik haar misschien eerder had kunnen vragen of ze de afspeellijst leuk vindt of nummers die ze zou willen toevoegen / wijzigen.” (Natuurlijk, dat zou een plek zijn om te beginnen.) “Maar om het twee jaar te laten denken dat ons seksleven geweldig is, maar in haar ogen net is verpest door mijn muziek, heeft de hele situatie een ongemakkelijk gevoel gegeven en ik ben een beetje geïrriteerd.” (Meneer!) “Ik heb dit deuntje vrijwel elke keer gespeeld, dus het aantal keren dat ze er niet van genoten moet hebben, terwijl ik dacht dat het tegenovergestelde vervelend maar ook gênant was.” (😭!)

Hij zei ook dat hij dit nummer gebruikte tijdens seks met eerdere partners en “ze klaagden nooit, dus misschien is zij het?” En als je dacht dat hij klaar was: “Laatst hadden we seks zonder muziek, maar ik stootte nog steeds op het deuntje dat in mijn hoofd speelde. Ze herkende dit en vroeg me te stoppen.” (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Er is gewoon echt niet dat hij oprecht geloofde dat ze genoot van deze R2-D2 knaller, tenzij ze de acteerprestaties van Meryl Streep heeft. En hoe gemakkelijk het ook zou zijn om haar de schuld te geven dat ze niet eerder sprak – wat r / TylerLife vrijwel deed, ahum – houd er rekening mee dat vrouwen in het algemeen niet bijzonder worden aangemoedigd om voor zichzelf op te komen, laat staan ​​​​tijdens seks. We zijn gesocialiseerd om te geloven dat wat onze partners willen (vooral als die partners mannen zijn) onze eigen behoeften en verlangens overtreft. Mannen daarentegen waren zelfverzekerd smanging naar WALL-E melodieën hun keel schrapen en al eeuwenlang delen wat ze bezighoudt. En zoals, het had kunnen zijn, durf ik te zeggen, heet had r/TylerLife even gepauzeerd om te vragen: “Hé, voel je deze Terminator zingt zoveel als ik ben of…?

Het account @redditrave maakte een TikTok over het verhaal van r/TylerLife dat natuurlijk viraal ging en de hele app – nee, internet – het hele weekend hysterisch had. Mensen gebruiken het geluid om, ten goede of ten kwade, de draak te steken met de onwetendheid van r/TylerLife en empathie te voelen voor zijn vriendin voor wat ze heeft doorstaan ​​tijdens hun met robo-techno doordrenkte relatie.

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

ICYMI, r/TylerLife heeft sindsdien een update gepost: Zijn originele draad “beëindigt” (eh?) Zijn relatie. Hoe herstelt hij van zijn liefdesverdriet, vraag je? Door de rest van zijn afspeellijst, toepasselijk getiteld ‘Lovetime’, op YouTube te plaatsen. Je zult er behoorlijk goede seksliedjes op vinden (Kanye West’s “Fade” verschijnt, net als Usher’s “Love in This Club”), maar het is vooral meer robo-aangrenzende rotzooi die me een diep, diep medelijden geeft zijn ex en haar arme vagina. Ik hoop dat ze iemand vindt wiens seksafspeellijst meer The Weeknd-achtig en minder is Transformatoren soundtrack.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in