Carly Rae Jepsen’s ‘The Loneliest Time’ domineert TikTok

0
13


That One Sound is een wekelijkse column van senior internetcultuurschrijver Audra Schroeder die de oorsprong onderzoekt van populaire geluiden die op TikTok te horen zijn. Suggesties? Tips? E-mail [email protected]

De popgirlies domineren momenteel TikTok, en één nummer in het bijzonder heeft deze maand enorm succes gehad, wat een trend inspireerde voor alle uitstellers.

Het geluid

De audio die op TikTok wordt gebruikt, bevat de tekst ‘I’m coming back for you, baby. Ik kom terug voor je!” Mensen gebruikten het geluid op verschillende manieren, maar vooral om iets of iemand te verzekeren dat ze terug zouden komen. Dat omvat: Tamagotchis, teennagels en restjes.

@scotpilie_wx Hij heeft de tas nooit bij Goodwill afgezet, hij bleef 2 jaar in zijn kofferbak voordat hij werd weggegooid #goodwill #imcomingbackforyou #funny ♬ The Loneliest Time – Carly Rae Jepsen & Rufus Wainwright

Mensen hebben ook de “Call Me Maybe” -zanger greenscreend in verschillende scenario’s.

@m1.chael En dan krijg ik het nooit️💔 #fyp #foryoupage #carlyraejepsen #imcomingbackforyoubaby #trending ♬ The Loneliest Time – Carly Rae Jepsen & Rufus Wainwright

Waar komt het vandaan?

Het is een regel van Jepsen’s single “The Loneliest Time” met Rufus Wainwright, van haar nieuwe album met dezelfde naam. Ze plaatste het nummer op 7 oktober en TikTok heeft meer dan 11 miljoen views. Een van de topcommentaren daarop beweert TikTok dat het de terugkeer is van ‘recessiepop’.

Sindsdien is het nummer in meer dan 90.000 TikToks te zien geweest en veel mensen gebruikten het geluid om hun huisdieren aan te spreken, waaronder Jepsen en Wainwright.

@carlyraejepsen

Ik herinner hem er ook aan dat MIJN ALBUM OVER EEN WEEK UITKOMT!!!

♬ De eenzaamste tijd – Carly Rae Jepsen & Rufus Wainwright

@rufuswainwright

Ik ren ook elk uur naar boven om te kijken of hij in orde is… 🐶

♬ De eenzaamste tijd – Carly Rae Jepsen & Rufus Wainwright

Jepsen plaatste ook een live clip uit LA, waarin het publiek aan de lijn was.

Geluid uit

Meghan Trainor, wiens album Neem het terug kwam net uit, gebruikte het geluid om haar muziek te promoten, evenals die van Jepsen en Taylor Swift, in een TikTok met meer dan 8 miljoen views.

Swift, die haar nieuwe album uitbracht middernacht dezelfde dag als Jepsen en Trainor, heeft ook wat audio die viraal gaat, mede dankzij Penn Badgley. De Jij acteur kwam deze week bij TikTok en gebruikte het refrein van Swift’s “Anti-Hero” om Joe Goldberg te channelen. De video heeft meer dan 930.000 views en kreeg een “OMG!!!!” van Swift.

@iampennbadgley #antihero ♬ Anti-Hero – Taylor Swift

web_crawlr

We crawlen het web, zodat u dat niet hoeft te doen.

Meld u aan voor de Daily Dot-nieuwsbrief om elke dag het beste en slechtste van internet in uw inbox te krijgen.

*Eerste publicatie: 28 oktober 2022, 7:30 uur CDT

Audra Schroeder

Audra Schroeder is de senior entertainmentschrijver van de Daily Dot en richt zich op streaming, comedy en muziek. Haar werk is eerder verschenen in de Austin Chronicle, de Dallas Observer, NPR, ESPN, Bitch en de Village Voice. Ze is gevestigd in Austin, Texas.

Audra Schroeder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in