Cake Boss Pizza ATM sloeg op TikTok voor ‘droge’ plakjes van $ 10

0
13


Buddy Valastro mag dan de Cake Boss zijn, mensen zijn er niet van overtuigd dat hij een echte pizza-ondernemer is.

De bakker, die bekendheid verwierf met zijn populaire TLC-show over zijn familiebedrijf Carlo’s Bakery in Hoboken, New Jersey, heeft zich buiten zijn eigen roots uitgebreid met verschillende ondernemingen, waaronder zijn Pizza Cake-restaurant in Las Vegas en meest recentelijk zijn nieuwe pizzaautomaten. in het Linq Hotel van Sin City.

Een blogger in Las Vegas was echter niet onder de indruk van de kwaliteit van de slice van de machine in een nu virale TikTok-recensie van het product, dat sindsdien 450.600 keer is bekeken.

@lasvegasblogger

Grote fout in Las Vegas, bespaar je geld! Er zijn betere pizza’s in Las Vegas voor veel goedkoper?

Technomancer – Jonathan Paulsen

Nadat hij kijkers had laten zien hoe ze de touchscreen-machine moesten gebruiken, liet de blogger zien hoe de kaaspizza “droog en dik” was. Vervolgens gooide ze de pizza weg nadat ze had gezegd dat ze teleurgesteld was over het product van Cake Boss.

Mensen herhaalden haar gevoelens in de commentaren, de een schreef: “Ik kan een hele pizza kopen voor $ 6 bij Little Ceasers en het ziet er beter uit dan dat”, terwijl een ander confectiehumor toevoegde: “Het ontbreekt aan rijsttraktatie en fondant met het modelleren van chocolade en pvc pijp dus idk als je het een cake baas pizza kunt noemen.”

De automaten zijn volgens Vital Vegas in oktober gelanceerd en bieden klanten 24/7 toegang tot plakjes kaas, pepperoni en Italiano-pizza voor $ 9,95 – $ 10,95 voor één en $ 19,95 voor twee.

Elke plak wordt gekoeld bewaard in de automaat, die pizza-verwarmingstechnologie genaamd “TurboChef” gebruikt om de plakjes in 2 tot 3 minuten te verwarmen.

Toch, ondanks de slechte TikTok-recensie – en ondanks dat het “gemaakt” is in een geldautomaat – wordt de pizza volgens Vital Vegas niet overdreven verwerkt. De mozzarella wordt met de hand gemaakt door Mauro Belgiovine, schoonvader van Valastro, in het nabijgelegen Boss Cafe voordat het wordt gekoeld en naar de machine wordt gedistribueerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in