BYU Football Offensive Line neemt deel aan virale TikTok Trend

0
86


PROVO, Utah – Het hart en de ziel van BYU-voetbal in 2022 is de aanvalslinie. Tijdens de 50-21 overwinning van de BYU op Zuid-Florida vorige week, lieten ze zien hoe dominant ze kunnen zijn in de loopgraven.

In het voorjaar stelde BYU-coach Darrell Funk een doel voor zijn groep om de aanvallende linie in het land te worden. Misschien konden ze die verheven hoogten bereiken.

Maar hoewel ze ernaar streven om tot de beste van het land te behoren, is het nooit verkeerd om te ontspannen en misschien een TikTok te maken.

BYU voetbal springt in op Offensive Line TikTok kick slide

Terwijl ze doorgaan met de voorbereidingen voor de Top 25-clash tegen nummer 9 Baylor op zaterdagavond, stelde de aanvallende lijn van BYU een TikTok in de IPF samen. Het was een gechoreografeerde trend waarbij de grote mannen van BYU voorop pronkten met hun kick-slide-vaardigheden voor Bruno Mars’ ‘Treasure’.

Kijk zelf maar.

@byufootball onze O-Line is beter dan de jouwe 😳 #fyp #byu #byufootball #offensiveline ♬ origineel geluid – Barstool Sports

Harris LaChance, de beginnende rechter guard van BYU, kreeg de start en een aantal van zijn aanvallende teamgenoten van de lijnwacht deden mee, waaronder Blake Freeland en Kingsley Suamataia.

Hé, het is oké als je de aanvallende lijn TikTok niet hebt doorgenomen. Maar nu moet je dat waarschijnlijk veranderen en beginnen met het kijken naar de eindeloze hoeveelheid aanvallende lijnkamers die deelnemen aan deze leuke trend. Teams zoals de toekomstige Big 12-vijand Cincinnati en Syracuse zijn er ook in gesprongen.

De originele O-Line TikTok trendsetter

Het leuke aan deze trend is dat het allemaal begon in Provo. Net ten noorden van de BYU-campus begon het eind augustus allemaal met Timpview High. Het kreeg wat invloed op sociale media nadat het werd gedeeld op een populaire feed voor sociale media, ‘Overtime’. In de Timpview High line TikTok is BYU-rekruut Motekiai Mounga te zien in de video.

@_noobmaster69_96 Gang puttin aan het werk🤟🏾😎🤝🏾🤣@mote mounga @shekuvs_papichuloo2.0 @Ez_tonga676 @venitokelau @Alemasexy#fyp #football origineel geluid – king.jodey🦁

Uitstekend werk, T-Birds. Manier om de universiteitsjongens op de weg te inspireren.

Mitch Harper is een BYU Insider voor KSLsports.com en gastheer van de Cougar Tracks Podcast (ABONNEREN) en Cougar Sports Saturday (zaterdag van 12–3 uur) op KSL Nieuwsradio. Volg hem op Twitter: @Mitch_Harper.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in