Businesscoach zegt dat het gebruik van TikTok door Generatie Z een vaardigheid is waarmee geld kan worden verdiend

0
80


Al die tijd die je op TikTok besteedt, is misschien toch iets waard – althans, volgens TikToker en bedrijfscoach Isabella (@its_isabellaarmour).

In een video met meer dan 56.000 views legt Isabella uit dat veel bedrijven op zoek zijn naar mensen die computervaardig zijn en kunnen navigeren in de complexe mediaomgeving van vandaag. Aangezien Gen Z is opgegroeid met internet, stelt Isabella dat ze zeer geschikt zijn om deze taken op zich te nemen.

“… Je hebt vaardigheden waarmee je geld kunt verdienen vanwege je leeftijd, omdat je een type persoon bent dat is opgegroeid met internet”, zegt Isabella. “Dat is iets dat je ouders en hun ouders niet hebben.”

@its_isabellaarmour Reageren op @wubasse ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Er zijn veel redenen waarom online opgroeien voordelig is in de huidige marketingomgeving. Veel hedendaagse advertenties verwijzen bijvoorbeeld naar memes of andere trending internetverhalen. Mensen zonder internetkennis weten misschien niet hoe ze dit formaat correct moeten gebruiken, legt Isabella uit.

“Ik heb vrienden die social media marketeers zijn die voor bedrijven werken, en ze moeten een diavoorstelling maken om de grap van een TikTok aan hun Boomer-baas uit te leggen,” beschrijven ze. “Dat hoef je niet te doen. Je kunt de kennis die je hebt en de manier waarop je brein werkt – omdat het via internet is bedraad – gebruiken en dat heel gemakkelijk in geld omzetten.”

In opmerkingen ondersteunden gebruikers dit idee met hun persoonlijke ervaringen.

“Ik had net een sollicitatiegesprek en ze zochten iemand die ‘computervaardig’ is”, beweerde een gebruiker.

“Ik heb onlangs gesolliciteerd naar banen waarin werd gevraagd hoeveel jaar ervaring ik met Word heb”, voegde een ander eraan toe. “zoals idk mijn hele leven?”

“… de eigenaar van mijn werk betaalt een jonge boomer/genx om onze sociale contacten te beheren en het is zo ineenkrimpend”, verklaarde een derde.

Anderen benadrukten het belang van het vergroten van het begrip van hun eigen vaardigheden voordat ze naar een baan solliciteren.

“Ik ben letterlijk een barista, maar de hoeveelheid kennis die ik op andere gebieden heb is krankzinnig”, beweerde een commentator. “Ik heb elektrische ervaring met theaterontwerp… geleerd textuur schilderen, ik kan kleding ontwerpen en produceren, en ik ben waanzinnig technologisch bedreven.”

“Ja, ik had sociale-mediavaardigheden vanaf 2012, en ik heb in feite een heleboel kleine bedrijven beheerd voordat het een titel was”, bood een tweede aan. “MONETISEER JE VAARDIGHEDEN KIND.”

The Daily Dot nam contact op met Isabella via Instagram DM.


Topverhalen van vandaag

*Eerste publicatie: 21 augustus 2022, 11:04 uur CDT

Braden Bell

Braden Bjella is een cultuurschrijver. Zijn werk is te vinden in Mixmag, Electronic Beats, Schön! tijdschrift en meer.

Braden Bell

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in