Bryce Hall zegt dat TikTok-account is gehackt nadat oude Addison Rae-video datinggeruchten opwekte

0
68


TikTok-ster Bryce Hall heeft beweerd dat zijn secundaire account was gehackt nadat een oude video van hemzelf en zijn ex-vriendin Addison Rae opnieuw was geüpload, waardoor geruchten ontstonden dat Bryce probeerde haar terug te krijgen.

Bryce Hall en Addison Rae waren ooit een van TikTok’s beroemdste koppels.

De twee beroemdheden op sociale media hadden een knipperlichtrelatie die pas in november 2020 officieel werd gemaakt na maanden van flirten…

Sindsdien is Addison gaan daten met gitarist en producer Omer Fedi, en de twee lijken gelukkiger dan ooit (ondanks Addisons familiedrama) – maar sommige fans zijn ervan overtuigd dat Bryce Hall haar probeert terug te winnen.

Het tweede TikTok-account van Bryce Hall uploadt oude video’s met Addison Rae

Op 1 september merkten fans met arendsogen dat het secundaire TikTok-account van Bryce Hall een oudere video van hem en Addison Rae had geüpload van toen ze nog aan het daten waren, met het ex-paar dat danste voor de camera.

Een andere video van het ex-koppel werd op 2 september ook gepost met een flirterig bijschrift met de tekst “2020” met een huilende emoji, en zelfs het account van Addison getagd.

In de reacties konden fans niet anders dan lachen om de situatie… maar sommigen dachten dat Bryce de nieuwe relatie van Addison probeerde te saboteren, gericht op de aanhoudende situatie met haar ouders.

“Niet Bryce in zijn gevoel nu!” een gebruiker grapte.

“Ik mis ze”, zei een ander.

Bryce Hall reageert op datinggeruchten van Addison Rae

Bryce heeft de kijkers echter verzekerd dat hij de video niet daadwerkelijk heeft gepost, en onthulde in een Tweet dat zijn secundaire account daadwerkelijk was gehackt.

“Mijn oude TikTok is gehackt”, legde hij uit. “Ik ben het niet die die video’s plaatst.”

Het is vermeldenswaard dat Addison Bryce vorige maand op alle sociale-mediaplatforms heeft geblokkeerd, omdat Hall onthulde dat zijn ex “er klaar mee is”, en zelfs haar eigen ouders blokkeerde te midden van hun voortdurende – en zeer openbare – ruzie.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in