Bruidsmeisjes ‘Ik ben geen racistische’ huwelijkstoespraak maakt TikTok-gebruikers ongemakkelijk

0
13


Een TikTok-video van een bruidsmeisje dat een toespraak houdt op de bruiloft van haar vriend en zegt: “Ik ben geen racist” is deze week viraal gegaan op internet.

De laatste talk op sociale media draait om een ​​bruidsmeisje in de VS die, zoals veel besties, waardering en steun wilde uiten op de grote dag van hun vriend, maar het liep helaas een beetje peervormig.

Haar toespraak is opgeblazen op verschillende platforms zoals Reddit, Instagram en TikTok voordat het door verschillende media werd opgepikt.

Hier is meer over de virale video en hoe gebruikers van sociale media erop hebben gereageerd.

Een TIKTOK SUPERSTAR worden in slechts TWEE DAGEN

BridTV

10521

Een TIKTOK SUPERSTAR worden in slechts TWEE DAGEN

1035510

1035510

centrum

UCm2I3RdRkSmZ9XQ58iQNzjQ

De vriendjes (Youtube)

https://yt3.ggpht.com/e_CPHBfnF4p62nfL4ktFk1JOrX-W6nqv1G-FGhKzz1Dt6ORwMLTLGOkFHqB_JUhK9JjKa9135Q=s800-ck-c0x00ffffff-no-rj

13872

Trouwspeech ‘Ik ben geen racist’ van bruidsmeisje gaat viraal op TikTok

De toespraak van een bruidsmeisje op de bruiloft van haar vriend is de nieuwste virale sensatie op TikTok die de afgelopen dagen veel aandacht trok.

De zus van de bruidegom en TikTok-gebruiker @browneyed_beautee uploadde de video op haar profiel, die tot nu toe 9,5 miljoen views heeft gekregen.

Het bruidsmeisje begon haar toespraak door uit te leggen dat ze de bruid negen jaar kende. Ze zei toen: “ik weet het niet helemaal weet Anthony [the groom] dat goed, maar Tracy praat non-stop over jou. Jullie zijn zo schattig samen.”

De toespraak ging goed toen het bruidsmeisje zei: “Je kunt maar beter voor mijn meisje zorgen, want als je dat niet doet, weet ik waar je woont” en veroorzaakte een ongemakkelijke lach van de menigte.

“Ik ga niet racistisch zijn, jongens, ik zeg alleen maar!” zij ging door. “Jullie overtreffen het stereotype en ik vind het geweldig.”

HITC en GRV Media hebben contact opgenomen met @browneyed_beautee voor verder commentaar.

Twitter-gebruikers reageren op video

Het bruidsmeisje trok zeker veel aandacht nadat haar huwelijkstoespraak viraal ging.

Een TikTok-gebruiker reageerde onder de video hierboven: “Maar wat voor soort persoon heeft zelfs zo’n vriend? Nu ondervraag ik de bruid. En omdat ik de bruid ondervraag, ondervraag ik ook de bruidegom.”

Iemand anders schreef in de reacties: “Dit ging veel erger dan ik ooit had gedacht.”

Een andere kijker getweet: “Heb geen open microfoon op een bruiloft. Gewoon niet doen.”

Een andere Twitter-gebruiker reageerde: “Ik zag dit net op TikTok en ik moest even gênante pauzes nemen. Het is verschrikkelijk.”

Iemand anders toegevoegd: “Ik dacht dat ze naar boven zou gaan om te zingen.”

TikTok-gebruiker zegt dat de bruiloft geweldig was

Ondanks het verzamelen van veel ongemakkelijke reacties onder gebruikers van sociale media, zei de zus van de bruidegom dat de bruiloft ‘geweldig’ was verlopen.

“Jullie de bruiloft ging nog steeds door en het was een geweldige tijd!” de TikToker reageerde op haar volgers in de reacties van de virale video.

De zus van de bruidegom voegde in een andere opmerking toe: “Ik denk eerlijk gezegd dat ze erg nerveus was, maar velen van ons voelden zich erg ongemakkelijk tijdens en daarna.”

Ander nieuws: Hoe Netflix Discord-bot te gebruiken om een ​​kijkfeestje te houden met je vriendenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in