Bruidsmeisje vernedert kijkers met ‘ineenkrimpende’ huwelijkstoespraak in virale TikTok

0
12


gepubliceerd: 2022-10-31T11:17:54

Bijgewerkt: 2022-10-31T11:18:04

De ongemakkelijke huwelijkstoespraak van een bruidsmeisje ging viraal op TikTok, omdat veel kijkers zich ongemakkelijk voelden.

In een video met meer dan 11 miljoen views deelde Tori, de zus van de bruidegom, de bijna twee minuten durende huwelijkstoespraak die het bruidsmeisje hield, waardoor kijkers en gasten ineenkrimpen.

Het bruidsmeisje, Shannon, begon haar toespraak met uit te leggen dat ze de bruid al negen jaar kende. Ze zei toen: “ik weet het niet helemaal [the groom] dat goed, maar Tracy praat non-stop over jou. Jullie zijn zo schattig samen.”

De toespraak verliep aanvankelijk goed, maar begon mis te lopen toen het bruidsmeisje grapte: “Je kunt maar beter voor mijn meisje zorgen, want als je dat niet doet, weet ik waar je woont”, wat ongemakkelijk gelach van de gasten opwekte.

Toen werd het pas echt erg toen ze zei: ‘Je bent een deel van de familie, ik zweer het op God. Zoals, ik ga niet racistisch zijn, jongens, ik zeg alleen maar.” Hierop hoort een van de gasten “Oh my gosh” zeggen.

“Ik ga racistisch zijn, oké”, vervolgde Shannon terwijl ze met haar vingers knipte, voordat ze zei dat het pasgetrouwde stel van gemengd ras “het stereotype overstegen en ik vind het geweldig.” Ze voegde eraan toe dat ze ‘van zwarte mensen houdt’, wat ertoe leidde dat iemand begon te klappen om de toespraak eindelijk af te sluiten.

TikTok gekrenkt door huwelijkstoespraak bruidsmeisje

TikTok-gebruikers in de reacties waren geschokt en konden niet geloven wat ze hadden gezien.

“Wat?! Ik dacht dat je gewoon een cringy clip voor spreken in het openbaar deelde en dat was al erg genoeg, maar … toen … nam het een wending ‘, merkte iemand op.

“Ik hapte echt naar adem! Wat in godsnaam?’ een ander woog in. “Mijn huid pelde weg van het bot toen ik dit probeerde”, voegde een derde eraan toe.

“In het begin had ik zoiets van “ehh, het is gewoon ongemakkelijk” en toen viel mijn mond open, ik ben gekrenkt”, vertelde iemand anders.

Anderen prezen de bruiloftsgast die begon te klappen.

“Wie begon te klappen = held. Ik bedoel, daar moest een einde aan komen. Brutaal”, schreef een gebruiker.

In een andere video deelde Tori een sms-gesprek over de reactie van de bruid op de toespraak van Shannon.

De bruid was zeker niet onder de indruk, zoals ze schreef: ‘Toen ze daarheen begon te gaan, verstijfde ik en hield ik Anthony’s hand vast. Toen ze eenmaal bij het menggedeelte was, groef ik mijn nagels in zijn handpalm en keek onmiddellijk naar de familie en gaf Ty die lichte ‘pak haar’-blik.”

Om te bewijzen dat niet alle toespraken ongemakkelijk waren, plaatste Tori ook een video van een andere vriend met een oprecht hartverwarmende toespraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in