Brittany Jade verwijdert TikTok-prankingzonen door ze te vertellen dat hun drieling is overleden

0
96


Een TikToker die haar kinderen in de maling nam door hen te vertellen dat ze een broer of zus hadden die stierf, wordt geconfronteerd met ernstige reacties.

Brittany Jade Szabo, een maker van inhoud op TikTok met 2,2 miljoen volgers, gebruikt haar platform om haar reis van het overwinnen van verslaving te delen.

Ze is ook een moeder van drie kinderen, van wie twee tweelingjongens. Szabo, die typisch geliefd is bij haar volgers, is gedwongen zich te verontschuldigen nadat fans een recente video schokkend vonden.

In de verwijderde video haalt Brittany Jade haar zonen in de maling door hen te vertellen dat ze een drieling hadden die stierf.

In de video voeren Szabo en haar man, Wyland, een grap uit door te doen alsof ze een video maken om kans te maken op het winnen van een cruise.

GERELATEERD: Vrouw probeert de echtgenoten van vrouwen te stelen die haar haatreacties achterlaten – en deelt haar resultaten

Het doel van de grap is om te zien of de tweeling zal instemmen met de leugen die ze hebben gemaakt.

Szabo legt verder uit hoe de tweeling het moeilijk heeft gehad en het verdienen om een ​​cruise te winnen voor hun verjaardag na het verlies van hun ‘drieling’.

De 33-jarige maker zegt: “We doen mee om uw Royal Caribbean-cruise te winnen voor de verjaardag van Levi en Cove.”

“En waarom we denken dat we gekozen moeten worden, is omdat ze veel hebben meegemaakt”.

“Toen ze werden geboren, hadden ze een drielingbroer, die ze verloren, en…” vervolgt Szabo, in een poging haar lach te verhullen zodat haar zonen niet op de leugen worden attent gemaakt.

“Ze missen hun broer echt en het heeft hen grote emotionele stress opgeleverd.”

Als een van de jongens hem onderbreekt om erop te wijzen dat ze geen broer hebben, komt Szabo tussenbeide en zegt: “Ze ontkennen nog steeds.”

“In liefdevolle herinnering aan Lawrence”, eindigt Szabo de video nadat ze haar zonen heeft gevraagd in de camera te glimlachen.

Brittany Jade wordt bekritiseerd vanwege haar ongevoeligheid voor het verlies van baby’s.

De sindsdien verwijderde video is opnieuw gepost door andere TikTok-gebruikers, waardoor er meer speling is.

Een topcommentaar op een repost komt van de populaire TikTok-maker Mama Tot, wiens echte naam Ophelia Nichols is.

De 18-jarige zoon van Nichols werd in juni doodgeschoten en ze is open geweest over de moeilijkheden die gepaard gaan met het rouwen van een kind.

“En ik zie dit nog geen 3 maanden na het verlies van mijn zoon”, luidt haar commentaar.

Toen de video opnieuw op Reddit werd geplaatst, leken andere gebruikers het er allemaal over eens te zijn dat de video ongevoelig is.

GERELATEERD: Schoonmoeder onderbreekt huwelijksgeloften en veroorzaakt een scène nadat de bruid zegt dat de bruidegom ‘gebreken’ heeft

Een Reddit-gebruiker merkte op: “Oooof dit is slecht. Ze maakte grapjes over het hebben van een dood kind?? Soms dacht ik dat de kritiek op haar een beetje veel was, maar dit veranderde gewoon van gedachten.”

Een andere gebruiker voegde toe: “Absoluut gemeen! Waarom zou ze ooit denken dat het oké is om er grappen over te maken? Het is niet alleen triggerend voor vrouwen die een baby hebben verloren, maar ze knoeit ook met de gevoelens van haar kinderen. Wat een harteloos mens.”

Kijkers van de video hebben hun bezorgdheid geuit over het trauma en de verwarring die de tweeling zou kunnen voelen.

Brittany Jade heeft zich verontschuldigd voor de video.

In een vervolgvideo legt Szabo uit dat ze de video binnen 10 minuten na het plaatsen ervan heeft verwijderd, omdat ze zich realiseerde hoe het sommige volgers zou kunnen beïnvloeden.

“Het spijt ons enorm voor degenen die gekwetst, getriggerd of beledigd zijn door de context van die video”, zegt ze.

Szabo legt uit dat, hoewel veel kijkers humor in de video vonden, opmerkingen van mensen die erop wezen hoe beledigend de grap kon zijn, haar hielpen haar fout te beseffen.

Ze deelde vervolgens screenshots van excuses die ze stuurde naar mensen die hadden gereageerd om te zeggen dat ze waren getroffen door de grap.

GERELATEERD: Moeders reageren op video van vrouw die zegt dat echtgenoot haar hun huilende baby overhandigde nadat ze om een ​​pauze had gevraagd

Meer voor jou op YourTango:

Annabelle Miller is een schrijver voor YourTango, gevestigd in Connecticut. Ze behandelt nieuws, roddels over beroemdheden en onderwerpen uit de popcultuur.

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van YourTango!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in