Bril over of onder je helm? – De TikTok-oorlog die de wereld overspoelt

0
87


Ik haat TikTok.

Niet vanwege de waarschijnlijkheid dat de Chinese overheid het gebruikt om mensen te volgen, want laten we eerlijk zijn, elk technologiebedrijf in Amerika doet dat en we accepteren het gewoon terloops alsof het geen probleem is, ik haat die stomme app omdat het de eerste is een die me ooit het gevoel heeft gegeven oud.

Ik kan me een dag herinneren dat ik deel uitmaakte van de generatie die op de proppen kwam met technologie. We besloten wat cool was, en nu niet meer.

Deze Gen Zers en hun rare haar en stomme dansen zijn: blijkbaar de trendsetters. Ik ben gewoon een aangespoelde kerel van midden tot eind twintig die probeert vast te houden aan wat dan ook koelte hij heeft het nog steeds.

Hoe dan ook, laten we verder gaan met mijn persoonlijke problemen.

Ik heb onlangs vernomen dat de kinderen van TikTok een oorlog voeren over hoe ze je bril en helm op de juiste manier moeten dragen.

Sommigen beweren dat het lelijk is als je ze aan de buitenkant van je helm draagt, en anderen beweren dat het dom is als je ze onder je helm draagt.

Wat is dat? Wil je mijn persoonlijke mening? Vind het niet erg als ik…

Ik heb altijd gedacht dat het dragen van een veiligheidsbril onder je helm er cooler uitziet, maar het is gewoon niet functioneel genoeg voor mij. Ik draag, net als vele andere van mijn intelligente collega’s, de bril aan de buitenkant van mijn helm, zodat ik hem omhoog kan trekken als ik moet luchten.

Daarom heb ik altijd gekozen voor de bril over de helm-look en hoopte ik alleen dat mijn coole parkrat-vrienden niet vonden dat ik eruitzag als een dweeb.

Laten we eens kijken naar enkele van de ‘argumenten’ gemaakt door TikTokers van over de hele wereld. Het is belangrijk op te merken dat geen van hen echt ruzie maakt, ze lip-synchroon naar een stom nummer en hun mening in tekst uiten, zoals TikTokers doen.

Bril over helm

^Ik vind het geweldig hoe deze jongen zich eindelijk realiseert hoeveel gemakkelijker het is om je bril te hanteren als deze buiten de helm zit. Kid was waarschijnlijk het langst geobsedeerd door er stoer uit te zien, maar hij is eindelijk de functionaliteit gaan waarderen. Welkom bij #gogglesovergang.

^God, deze muziek is verschrikkelijk, maar gelukkig heeft hij het juiste idee. Hij is #gogglesovergang en dat vind ik prima, zolang hij die stomme muziek maar niet afspeelt met een Bluetooth-speaker…

^Ik heb geen idee wat ze in godsnaam ook aan het lipsynchroniseren is. Ik raad je zelfs ten zeerste aan om gewoon je volume uit te zetten om jezelf te redden. Nogmaals, ik snap dit TikTok-gedoe niet. Hoe is het dat mensen genieten van het kijken naar deze shit? Ugh. Ik ben zo oud. Hoe dan ook, nog een lid van #gogglesovergang en ik beschouw het als een overwinning.

Bril onder helm

^Hier is die irritante kont-achtergrondsoundtrack weer, behalve dat ze het de andere kant op draait. Denk je dat ik eruitzie als een buitenaards wezen met mijn bril aan de buitenkant van mijn helm? O ja? Nou, je ziet eruit als … uhh … je ziet eruit als … uhm … dom! Ja! Je ziet er dom uit! Neem dat jij #brilondergang boer.

^Deze video is hun als de hel. Dat zeggen de kinderen toch? Zo? Betekenis verdacht? Ik denk dat ik dat correct gebruik. Hoe kan ze in godsnaam haar helm zo gemakkelijk terugtrekken? Heeft ze het niet vastgebonden? Is ze een tovenares? Ik bel Cap. Dat is een andere term voor jongeren, toch? Hoed? In feite is #gogglesundergang allemaal pet. Hoe gaat het met dit acterende jonge spul?

^Ik heb ze! Alle dwazen gepakt. Niet meer skiën of snowboarden voor jou. Als je #gogglesundergang bent, ga dan niet langs GO en ga met je gekke kont rechtstreeks naar de JAIL! GEVANGENIS. JA DAT KLOPT. DEZE ONSCHADELIJKE KEUZE VAN HET DRAGEN VAN UW BRIL ONDER UW HELM GARANDEERT EEN GEVANGENIS. MOEILIJKE TIJD. LAAT DE ZEEP NIET LOSLATEN. GEVANGENIS.

Bedankt aan jullie allemaal die zo ver zijn gekomen en mijn onzin hebben gelezen. Ik had er lol in. Stuur me een bericht als je #gogglesovergang bent. Laten we ons organiseren zodat we de goede strijd tegen #gogglesundergang kunnen blijven voeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in