Bobby Pins zijn de geheime eyelinertruc van TikTok

0
18


Er zijn veel manieren om een ​​haarspeld te gebruiken. Het haaraccessoire kan worden gebruikt om gesloten deuren te openen, een wimperapplicator en kan volgens TikTok nu zelfs als eyeliner dienen. Heb je er een goed gevoel over? We zijn hier om je van gedachten te laten veranderen.

In de wereld van zoveel eyeliners, waarom zou je dit kleine, dunne hulpmiddel nodig hebben om je gevleugelde voering aan te brengen? Welnu, aan de schoonheidskant van TikTok hebben makers ervoor gekozen om de bobbypin-hack te gebruiken bij het creëren van een moment in de binnenste ooghoek of een lichtvleugeleffect. De generatie-haarspeld is nu een veelgevraagd multi-afbreekstreepje om make-uplooks onder de knie te krijgen. Bedenker Fer Lopez nam een ​​zwoele sirene-oogroute en gebruikte de “V”-vorm van de haarspeld om een ​​scherpe omtrek van het kattenoog te schetsen. Ze ging naar binnen met een gewone viltstift om de look te verfraaien, voegde een vleugje mascara toe en was klaar.

Van alle make-uptrendtrucs weten we zeker dat dit er een is om in je schoonheidsdagboek te bewaren. Als je wilt leren hoe je het zelf kunt proberen, hebben we hieronder een paar clips toegevoegd ter referentie.

@__ria9__ gek idee @docnafiakhan #bobbypins #eyelinerhack ♬ origineel geluid – ??? ✨
@fferlopez Make-uptrucs testen #maquillaje #makeup #makeuphacks ♬ Ven Bailalo – Reggaeton Mix – Angel y Khriz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in