Blackwood-moeder bouwt een succesvolle Instagram-business op en volgt Tiktok

0
12


EEN WELSE moeder stopte met het werken van tien uur in een fabriek en een leven vol schulden om een ​​social media influencer en zakenvrouw te worden.

Hayley Townsend, uit Blackwood, had drie jaar geleden niet eens een social media-account, maar nadat ze haar huis kwijtraakte, waagde ze de sprong en ging online.

De 36-jarige zegt dat ze zes cijfers heeft verdiend in anderhalf jaar nadat ze bij Instagram kwam.

Ze runt haar eigen online bedrijf genaamd Reminiscence en verkoopt schoonheidsproducten via netwerkmarketing.

Ze zei: “Drie jaar geleden werkte ik 10 uur per dag in een fabriek. Ik was een alleenstaande moeder die tot over mijn oren in de schulden zat.

“Ik kwam dit meisje tegen en ze gebruikte haar sociale media. Ik heb zelfs nooit een verhaal gepost of een account gehad.

Zuid-Wales Argus:

Hayley heeft een succesvol Instagram-bedrijf opgebouwd. Foto: Hayley Townsend.

“Ik had er geen vertrouwen in, maar dacht dat ik niets te verliezen had en ging er vol voor. Nu heeft het mijn leven veranderd, dus ik heb mijn baan opgezegd en doe dit nu fulltime.

“Ik heb veel geld verdiend en zes cijfers verdiend in acht maanden. Het fluctueert echter de hele tijd omdat het afhangt van hoeveel werk je erin steekt, en niet iedereen bereikt dat niveau.

“Ik heb heel hard gewerkt om te komen waar ik nu ben en het is het beste wat ik ooit heb gedaan.”

Zuid-Wales Argus: Hayley Townsend Hayley Townsend (Afbeelding: Hayley Townsend)

Enkele van de schoonheidsproducten die mevrouw Townsend verkoopt via haar reminiscience-bedrijf op Instagram. Foto: Hayley Townsend

De moeder van twee kinderen heeft niet alleen een succesvol online bedrijf opgebouwd, maar ze bouwt nu ook een community op TikTok op en staat bekend om haar eigenzinnige en komische video’s die de cultuur van Wales aan buitenstaanders laten zien.

Mevrouw Townsend wil Wales nu op de kaart zetten op het populaire socialemediaplatform en ziet een toekomst in het brengen van een winkel naar TikTok en het voortzetten van haar video’s met een Welsh thema.

@hayleyloutownsend Het is een CWTCH! #cwtch #southwales #ownlanguage #welsh #fyp #foryou ♬ origineel geluid – HayleyTee

Ze is graag zichzelf op het platform en heeft sindsdien meer dan achttienduizend volgers gekregen sinds ze lid werd van de app tijdens de blokkering van het coronavirus.

Ze voegde eraan toe: “Ik heb bijna 20.000 kijkers gewonnen in zes maanden tijd, het is gek geworden. Ik doe deze Welshe sketches waar ik Welshe komedie doe en ze doen het altijd goed.

“Ik vind het geweldig om daar een community op te bouwen, mijn doel is om tot 100.000 te bouwen – ik zal versteld staan.

“Op TikTok zijn is meer een levensstijl. Ik ben een drukke moeder, mijn huis is niet altijd schoon en ik ga door in mijn dressing terwijl ik heel echt ben en dat is het soort inhoud dat voor mij werkt.

“Er zijn niet veel Welsh TikTokers in de buurt en we hebben er meer nodig, de meeste van mijn volgers zijn Welsh en ik wil Wales op de kaart zetten met mijn inhoud.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in