Black Tiktok kwam voor vrouw die claims indient tegen geliefde voedselcriticus

0
14


Screenshot: TikTok

Screenshot: TikTok

Als je nog nooit van Keith Lee hebt gehoord … wat doe je dan met je leven? De geliefde TikToker was al populair in de app en heeft het afgelopen jaar een enorme aanhang gekregen dankzij zijn eerlijke en hilarische recensies van lokale restaurants in Las Vegas.

Onlangs besprak Lee Frankensons Pizzeria, een plaatselijk vegasrestaurant dat moeite had om de huur te betalen vanwege het lage verkeer dat hun plaats binnenkwam. Na zijn lovende recensie van hun eten, hebben ze nu rijen de deur uit.

Lees verder

Hij is letterlijk de meest geliefde figuur op Black TikTok. Zoals een gebruiker zei: “het enige wat deze jongen doet is geven met zijn platform.” Van wat al zijn volgelingen kunnen zien, wil hij gewoon lekker eten en goede mensen helpen.

Maar ondanks alle positieve dingen die hij de wereld in heeft gestuurd, zijn er nog steeds mensen die willen proberen hem neer te halen. Iets meer dan een week geleden beweerde een TikToker (@gylliwilli), die een freelance producer is, dat een maker van de sociale media-app die “bij iedereen geliefd is” een idee van haar had gestolen nadat ze een idee aan hen had gepitcht.

Bekijk hieronder haar filmpje:

tiktok-7191156256940248363

Hoewel ze niet noemde tegen wie ze deze beschuldigingen uitte, schreef ze wel in het bijschrift: ‘Ik ben gefrustreerd en teleurgesteld dat ze zojuist mijn idee hebben gestolen. Het is me nog nooit eerder overkomen en ik weet niet zeker wat mijn volgende beslissing zal zijn. #whysteal #foodcriticanddief.”

Die laatste hashtag deed mensen geloven dat ze het over Keith Lee had.

Zwarte TikTok kwam massaal op deze vrouw af.

Lee was moe van alle opmerkingen, vragen en speculaties en kwam met een eigen video, waarin hij op Gyllian reageerde en zijn hele interactie met de freelance producer uitlegde.

In reactie daarop zei Lee: “Er is een naamloze controverse gaande, en ik word steeds opgevoed, en ik had een interactie met de persoon die deze video heeft gemaakt, dus laten we erover praten.”

Zonder super confronterend te zijn, legde Lee uit dat de producer contact met hem opnam om een ​​idee voor een tv-show te pitchen waarbij hij zich vermomd zou verkleden en artikelen uit verschillende restaurants zou recenseren. Maar hij verduidelijkte ook dat hij datzelfde idee de hele tijd van zijn volgelingen heeft gehoord.

Hij verduidelijkte dat toen ze contact met hem opnam, hij ongeveer 2 miljoen volgers had. Maar nu hij meer dan 10 miljoen volgers heeft, is het moeilijk voor hem om ergens heen te gaan zonder herkend te worden, daarom gaat hij nu vermomd.

tiktok-7192078304000658730

Als reactie op alle haat die ze kreeg, kwam ze naar buiten met een andere video waarin ze zei: “Keith … die video ging niet over jou.”

Later bleef hij zeggen: “Ik dacht niet dat je zou denken dat de video over jou ging, omdat onze interacties zeer minimaal waren.”

Hoewel ze beweerde dat haar oorspronkelijke beschuldigingen niet over Lee gingen, is de haat van Black TikTok niet gestopt. Maar anderen beginnen de situatie luchtig te maken en grappen dat Lee ook hun ideeën heeft gestolen, zoals het hebben van dreadlocks, eten en naar de supermarkt gaan.

Als je van plan bent om de volgende persoon te zijn die Keith Lee komt halen, houd er dan rekening mee dat de zwarte gemeenschap je wraakzuchtig zal komen halen.

Meer van The Root

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Root. Voor het laatste nieuws, Facebook, Twitteren en Instagram.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in