Black Keys, Jason Derulo treden op bij NFL TikTok Tailgate – The Hollywood Reporter

0
18


De Black Keys en Jason Derulo gaan naar de Super Bowl.

De NFL kondigde vrijdag aan dat de artiesten headliner zullen zijn op de NFL TikTok Tailgate, het pregame-feest van de competitie voor Super Bowl LVII, op 5 februari in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona.

Het is het derde jaar dat de NFL samenwerkt met TikTok om Super Bowl pre-game festiviteiten te vieren. Kijkers kunnen de uitvoering bekijken op de FOX Super Bowl LVII Pregame Show, evenals @NFL op TikTok voor urenlange live programmering.

“Woorden kunnen niet uitdrukken hoe vereerd en opgewonden we zijn dat we door de NFL zijn gevraagd om deel te nemen aan de Super Bowl-festiviteiten en op te treden op het TikTok Tailgate-feest”, aldus The Black Keys, met zanger-gitarist-producer Dan Auerbach en drummer Patrick. Carney, zeg in een verklaring. “Als oude voetbalfans konden we geen betere manier bedenken om de Super Bowl Sunday af te trappen. Tot ziens in Arizona.’

Derulo, een populaire figuur op TikTok met hits als “Whatcha Say” en “Talk Dirty”, voegt toe: “Super Bowl LVII! Ik kan niet wachten om deel uit te maken van de TikTok Tailgate en een ongelooflijke show neer te zetten. Het is aftellen! Laten we gaan!”

Popster Rihanna zal de rustshow headlinen, terwijl country-singer-songwriter Chris Stapleton het volkslied zal zingen. R&B-zanger Kenneth “Babyface” Edmonds, die hits heeft geschreven en geproduceerd voor Whitney Houston, TLC, Boyz II Men en Toni Braxton, zal “America the Beautiful” zingen. En Emmy-winnend Abbott Basisschool actrice en zangeres Sheryl Lee Ralph zal ‘Lift Every Voice and Sing’ ten gehore brengen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in